ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (χρονολόγιο ειδήσεων)

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων όπως προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Η Ορκωμοσία τελείται στην κεντρική αίθουσα της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ.κ.Αμβροσίου.
Στη τελετή ορκωμοσίας … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεδρίασε,  σε πλήρη σύνθεση, το Διοικητικό Συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων, ανώνυμης εταιρείας, με την επωνυμία“ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Α.Ε. Ο.Τ.Α.” και έκανε αποδεκτή την παραίτηση που είχε υποβάλλει ο Ευθύμιος Βαζαίος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με αυτή την φωτογραφία πανηγύρισε ο νυν Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς την επανεκλογή του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή. Εγραψε μάλιστα: Στο εκλογικό μετά την μεγάλη Νίκη,Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου,Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»!

 

Σ.Σ. Τόσα ήταν τα θαυμαστικά … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρώτο αποτέλεσμα για το Δήμο Καλαβρύτων (1 από τα 78 εκλογικά τμήματα έχει ως εξής: Το εκλογικό τμήμα έχει 30 εγγραμμένους, ψήφισαν 11, έγκυρα 11.

Κατσικόπουλος Δημήτρης 10 ψήφοι

Λαζουράς Γιώργος 1 ψήφος

 

Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάρτισης των ψηφοδελτίων για τους συνδυασμούς οι οποίοι διεκδικούν το Δήμο της Πάτρας με την καταληκτική ημερομηνία να …απέχει κάτι λιγότερο από έξι εικοσιτετράωρα.

Το ζητούμενο για τις επόμενες κρίσιμες ημέρες είναι η επίτευξη … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στην εκκλησία της Παναγιάς στη Χόζοβα (Άνω Ψωφίδα) παρακολούθησε την ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος στη συνέχεια συναντήθηκε με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους, του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με σύνθημα την ενότητα, την ανάπτυξη και τη συλλογική λειτουργία, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η Συνάντηση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, τοπικών συμβούλων και πολλών φίλων του συνδυασμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» στος Πάος.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δημήτρης Κατσικόπουλος … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ