Γιώργος Λαζουράς: Ευχαριστώ, από την καρδιά μου, τους πολίτες που στήριξαν το συνδυασμό μας

3349109

Ευχαριστήριο μήνυμα για το αποτέλεσμα που βγήκε από τον α’ γύρο των εκλογών, στέλνει ο Γιώργος Λαζουράς.

Ο νυν δήμαρχος των Καλαβρύτων πέρασε στη μάχη του β’ γύρου και θα βρεθεί απέναντι στον Θανάση Παπαδόπουλο, διεκδικώντας εκ νέου τη δημαρχία της πόλης. Αναλυτικά αναφέρει: 

“Ευχαριστώ, τους πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων, για τη στήριξή τους.

ΜΑΖΙ τους, συνεχίζουμε τον αγώνα, για τη Νίκη την Κυριακή, για να προχωρήσει, ο τόπος μας μπροστά.

Την Κυριακή, ψηφίζουμε για Δήμαρχο Καλαβρύτων, το Γιώργο Λαζουρά.

Ευχαριστώ, από την καρδιά μου, τους πολίτες, άνδρες και γυναίκες, του Δήμου μας, που αγωνίσθηκαν και στήριξαν το συνδυασμό μας.

Οι ψήφοι (3.902) και το ποσοστό (40% περίπου) με τα οποία μας τίμησαν, αποτελούν, τη στέρεη και αρραγή βάση, από την οποία, ξεκινάμε, για να φέρουμε τη Νίκη, την Κυριακή, που έρχεται.

Ευχαριστώ, επίσης και όλες και όλους τους πολίτες του Δήμου μας, που συμμετείχαν στις χθεσινές, δημοτικές, εκλογές.

Απελευθερωμένοι, πλέον, από τις προτιμήσεις σας σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, σας καλώ και σας ζητώ να με στηρίξετε, ως Δήμαρχο, για να συνεχισθεί το μεγάλο έργο, που μέσα στην κρίση, επιτελέσαμε και να επιτελέσουμε νέο, που έχουμε σχεδιάσει, μελετήσει και ωριμάσει, που οδηγεί στη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Την Κυριακή, ψηφίζουμε για Δήμαρχο.

Με την κρίση σας ενεργή και το χέρι στην καρδιά, με τη συμμετοχή και όχι με την αποχή σας, κρίνετε και συγκρίνετε τους δύο υποψηφίους και δώστε μου τη δύναμη, να συνεχίσω να σας υπηρετώ και την επόμενη δημοτική περίοδο.

Για να προχωρήσει ο Δήμος Καλαβρύτων και τα 66 χωριά του μπροστά και να μη γυρίσουν πίσω.

Για να διατηρήσουμε, τις πρώτες θέσεις, τα επιτεύγματα, που επιτύχαμε και να καταφέρουμε νέα, ακόμη καλύτερα και ψηλότερα.

ΜΑΖΙ, με τη συνεργασία σας, και τη μαζική συμμετοχή σας, συνδημότισσες και συνδημότες, συνεχίζουμε τον αγώνα για τη Νίκη, την Κυριακή, που έρχεται.

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, ψηφίζουμε για Δήμαρχο, το Γιώργο Λαζουρά”.

Share the Post