ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tην πλήρη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, με θητεία από 1η Σεπτεμβρίου 2019, καθόρισαν τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοδίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι και καταλαμβάνουν – ανά περιοχή του δήμου – τις έδρες των συνδυασμών τους, βάσει του εκλογικού αποτελέσματος της α’ Κυριακής των εκλογών.
 
Στην πλειοψηφία, πέραν … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tη σύνθεση της αντιπολίτευσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με θητεία από 1η Σεπτεμβρίου 2019, καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα της σταυροδοδίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι και καταλαμβάνουν – ανά περιοχή του δήμου – τις έδρες των συνδυασμών τους, βάσει του εκλογικού αποτελέσματος της α’ Κυριακής των εκλογών.
 
Στην … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tη σύνθεση της αντιπολίτευσης στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με θητεία από 1η Σεπτεμβρίου 2019, καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα της σταυροδοδίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι και καταλαμβάνουν – ανά περιοχή του δήμου – τις έδρες των συνδυασμών τους, βάσει του εκλογικού αποτελέσματος της α’ Κυριακής των εκλογών.
 
Στην … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας – Η σύνθεσή του από Σεπτέμβριο
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρακτικό εκλογής των συμβούλων του Δήμου Αιγιαλείας, μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας του α’ γύρου των δημοτικών εκλογών, στις 26 Μαΐου.
Το νέο 33μελές Δημοτικό Συμβούλιο,με καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου 2019, έχει ως εξής:
 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ: … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με την παρακάτω ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος παπαδημάτος συνεχάρη τον Κώστα Πελετίδη και τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την εκλογική τους νίκη. Όπως αναφέρει:

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας οφείλω να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στον εκλεγέντα Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη. Του εύχομαι να έχει μια επιτυχή θητεία προς … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σύνολο Ψήφων Υποψηφίων Συνδυασμών
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 26ης ΜΑΐΟΥ 2019

Όραμα για την Δυτική Αχαΐα
Καταχωρημένα Τμήματα 75
Εκλογική Περιφέρεια Δυτικής Αχαΐας
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δύμης
1 ) ΜΠΟΥΧΕΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1313
2 ) ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 1238
3 ) ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 933
4 ) ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 767
5 ) ΤΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 763
6 … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος απευθύνει σε όλους τους Αιγιαλείς το παρακάτω μήνυμα – ευχαριστήριο:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξή σας και για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Μας δώσατε μια μεγάλη νίκη. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και όλους όσους έβαλαν υποψηφιότητα και με τις άλλες παρατάξεις … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας (α’ και β’ γύρος) των επαναληπτικών εκλογών, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης δήλωσε τα εξής:

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να επαναλάβω ότι οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας υπέγραψαν την αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, γεγονός που αποτελεί τιμή … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας γνωστοποίησε σήμερα το πρωί ο, μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.
 
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καλά αποτελέσματα.
 
Τη θέση του κ. Τριανταφυλλόπουλου θα λάβει μέχρι τις 31 Αυγούστου ο κ. Γιάννης Θεοφανόπουλος, μιας και από 1η … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Με νέες δυνάμεις συνεχίζουμε την αγωνιστική μας πορεία», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που συγκέντρωσε ποσοστό 70,91% στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, επισημαίνει ότι «ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος, ξέρουμε τις … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ανακοίνωση της παράταξης “ΩΡΑ Πατρών” με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο αναφέρει:
Η ΩΡΑ Πατρών συγχαίρει τον Κώστα Πελετίδη για την επανεκλογή του ως Δήμαρχος Πατρέων. Συγχαίρει επίσης όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους αλλά και τους συμμετέχοντες στους συνδυασμούς που πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία. Αποδείξαμε όλοι μας ότι η πολιτική … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ολοκλήρωσε χθες τον εκλογικό της κύκλο για το 2019 και όπως επισημαίνουν τα στελέχη της βάζει πλώρη για τις δημοτικές εκλογές το 2023.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την ανταπόκριση που βρήκαν οι πρωτοβουλίες της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ την τελευταία εβδομάδα.
Ειδικότερα,οπως αναφέρεται στην σχετική … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Νίκος Νικολόπουλος έκανε την εξής δήλωση πριν λίγη ώρα: «Με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις της η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ ολοκλήρωσε σήμερα τον εκλογικό της κύκλο για το 2019 και βάζει πλώρη για τις δημοτικές εκλογές το 2023!
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την ανταπόκριση που … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΓΚΕΣΤΑ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

1087

ΤΣΑΛΑΜΙΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΑΝΝΥ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

772

Μεσσάτιδος
ΤΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2228

ΜΟΔΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

926

ΔΡΙΜΑΛΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ (ΝΩΝΤΑΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

887

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΚΟΠΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

780

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

507

Παραλίας
ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

1678

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

1602

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

1295

Πατρέων
ΚΟΡΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

2298

ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2269

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

2167

ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας έκανε απόψε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας έδωσαν σήμερα εντολή για αλλαγή πολιτικής κατεύθυνσης στην Περιφέρεια.
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Και … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίγο αφότου οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών του β’ γύρου για τις Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Πάτρας, όπου σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης, είπε τα εξής:

«Σήμερα, οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας έβαλαν φαρδιά πλατιά … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρώτος με διαφορά έρχεται για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο υποψήφιος της ΝΔ, με 56,4%, σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular logic.

Στη δεύτερη θέση έρχεται ο Απόστολος Κατσιφάρας με 43,6% και χάνει την εκλογή.

Η ήττα του Απόστολου Κατσιφάρα, που στήριξε το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ, από τον γαλάζιο … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στα χέρια, σήκωσαν τον νέο Περιφερειάχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, φίλοι και υποστηρικτές του έξω από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα.

Ο κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, επί 12 συναπτά έτη δήμαρχος Συμπολιτείας και με γνωστή πορεία στα αυτοδιοικητικά πράγματα της Αιγιάλειας, είναι ο νέος δήμαρχος Αιγιαλείας.

Πριν λίγο κατέφθασε στο εκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης, που είχε κατακλυστεί από πλήθος κόσμου ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Ο Δήμαρχος έγινε δεκτός με συνθήματα και χάθηκε στις αγκαλιές των συγκεντρωμένων. Τα συνθήματα «η Πάτρα έχει Δήμαρχο» και «Να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού», δονούσαν την ατμόσφαιρα.

Απευθυνόμενος στους … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενδεικτικά τα πρώτα αποτελέσματα για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, με σαφές προβάδισμα, μη αναστρέψιμο για την παράταξη του Σπύρο Μυλωνά. Τα πανηγύρια έχουν ξεκινήσει στο εκλογικό του κέντρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αντίπαλός του Χρήστος Νικολάου τον επισκέφθηκε και τον συνεχάρη για την εκλογή του.

Αυτή την ώρα, με καταμετρημένα τα 45 από τα 78 εκλογικά τμήματα του Δήμου Καλαβρύτων, ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, έχει σαφές προβάδισμα με ποσοστό 60% περίπου έναντι του 40% του κ. Γιώργου Λαζουρά. Στο εκλογικό κέντρο του κ. Παπαδόπουλου στον πεζόδρομο των Καλαβρύτων εδώ και λίγη ώρα, εκατοντάδες ψηφοφόροι πανηγυρίζουν … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εν αναμονή του νέου Περιφερειάρχη δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη είναι ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο στην Αγίου Ανδρέου. Ο δρόμος στο κέντρο της Πάτρας έκλεισε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φαρμάκης αναμένεται εκεί περίπου στις 9:30. 

Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος αναφέρει τα εξης:

“Συγχαίρω τον Κώστα Πελετίδη για τη νίκη του και του εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχεια της θητείας του.

Δώσαμε έναν τίμιο, ευγενή αγώνα, με αξίες και αρχές.  Ήμασταν και παραμείναμε μέχρι το τέλος ένας συνδυασμός … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πέρα από την έκβαση στις κρίσιμες μάχες σε περιφέρειες και δήμους τα επιτελεία των κομμάτων εστιάζουν την προσοχή τους και στα ποσοστά της αποχής. Με λίγο περισσότερο από δύο ώρες να απομένουν έως το κλείσιμο της κάλπης, εκφράζονται φόβοι ότι αρκετοί ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη στις εκλογές. Οι αρχηγοί όλων … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

56,4% είναι το ποσοστό που δίνει το προβάδισμα στον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών. 

Νίκη επίσης, δίνουν οι ίδιες πηγές στον Κώστα Πελετίδη για τον δήμο Πατρέων. 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πατήστε ΕΔΩ 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από τη Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» του Υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Γούτου, γίνονται γνωστά τα εξής: 
«Σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου, η παράταξή μας ενημερώθηκε από ΜΜΕ, για την καταγγελία-ανακοίνωση  της Παράταξης «αιγιάλεια τώρα» του κ. Δ. Καλογερόπουλου, περί  ρίψης φυλλαδίων, με περιεχόμενο κατά του ιδίου, γεγονός που έσπευσε να δημοσιοποιήσει, προκαλώντας εσφαλμένες … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκλογικά Τμήματα στο σχολικό συγκρότημα «Ανδρέας Παπανδρέου» της Πάτρας
επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του
συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας, όπου
είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς συμπολίτες.
Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη για … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου ψήφισε στις 10 το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος
Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφθηκε
εκλογικά τμήματα της Αιτωλοακαρνανίας και αργότερα έφτασε στην Πάτρα, όπου στο
εκλογικό κέντρο που στεγάζεται στον χώρο του 2 ου Δημοτικού Σχολείου (Στρούμπειο), έκανε
την ακόλουθη δήλωση:
«Ολοκληρώνεται σήμερα ένα μεγάλο και … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το εκλογικό αποτέλεσμα για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 θα βγει στις 9 το βράδυ, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Singular Logic, το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το εκλογικό αποτέλεσμα για τις Δημοτικές Εκλογές 2019 θα βγει στις 9 το βράδυ!

Ο αντιπρόεδρος της Singular Logic, Γιάννης Θεοδωρόπουλος, μίλησε στον ΣΚΑΪ και είπε πως … ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ