Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος στις νότιες συνοικίες: Πάμε να αλλάξουμε την πόλη ο καθένας από το δικό του μετερίζι και όλοι μαζί στην ίδια γραμμή

φωτο 1

Ενθουσιώδης είναι η υποδοχή των κατοίκων της Πάτρας στην πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου για συμπόρευση προκειμένου να βγει η πόλη από το τέλμα της εσωστρέφειας και να διεκδικήσει ανάπτυξη και δουλειές για τους πολίτες της. Σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος, συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!», περιόδευσε στην  οδό Δημοκρατίας (Λαχαναγορά-Δεμένικα) και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες για τις ανάγκες τους και τα αιτήματά τους, για τις προτάσεις και τις ιδέες τους, για τα αισιόδοξα μηνύματα  και τις προϋποθέσεις που μπορούν να δημιουργηθούν για την πόλη αν ενώσει τις δυνάμεις της, αν πάψει να χωρίζει τους πολίτες στους «δικούς μας» και στους «άλλους», αν δοθούν στους πολίτες η δυνατότητα, τα κίνητρα και τα μέσα ώστε  να αξιοποιήσουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις, στο πλαίσιο μιας καθαρά αυτοδιοικητικής επιλογής, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και δεύτερες σκέψεις.

«Μέρα με την ημέρα οι πολίτες της Πάτρας συνειδητοποιούν όλο και πιο πολύ, ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η πορεία περιχαράκωσης και απομόνωσης της πόλης, δεν μπορεί να συνεχιστεί η καταθλιπτική λογική της μίζερης  διαχείρισης με ιδεοληψίες» τόνισε ο κ. Αλεξόπουλος. «Η Πάτρα και οι πολίτες της πρέπει να φύγουν μπροστά, να κερδίσουν το χαμένο χρόνο, να αλλάξουν τα δεδομένα που θέλουν την τρίτη πόλη της Ελλάδας να βρίσκεται σε παύση κάθε αναπτυξιακής διαδικασίας. Αυτή την ανάγκη, αυτή την αγωνία μου μεταφέρουν  οι Πατρινοί. Το τι θα κάνουν με τις σημερινές ανάγκες τους, το τι θα κάνουν με τη γειτονιά τους που βρίσκεται σε εγκατάλειψη, τι θα κάνουν με τα παιδιά τους που δεν έχουν δουλειά, πώς θα μείνουν και με ποιους όρους θα ζήσουν σε αυτή την πόλη. Σε αυτή την αγωνία των πολιτών απαντάμε με το πρόγραμμά μας, με τη διάθεσή μας για δουλειά στη βάση συνεργασίας όλων των δυνάμεων της Πάτρας και όχι μόνο των «αρεστών» όπως συμβαίνει σήμερα. Απαντάμε με τη γνώση μας σε θέματα αυτοδιοίκησης και με την   εμπειρία που λέει ότι πουθενά δεν μπορείς να πας, αν δεν έχεις δίπλα σου αυτούς που ξέρουν, αν δεν εμπιστευτείς τον καθένα στον τομέα του. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να αλλάξουμε την πόλη ο καθένας από το δικό του μετερίζι και όλοι μαζί στην ίδια γραμμή».

Share the Post