Χρυσανθακόπουλος: Οι επτά λόγοι που οδηγούν σε νίκη

CACHE_650X650_1_519022
Επτά λόγοι που ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος και το επιτελείο του εκτιμούν ότι θα είναι ο νικητής των δημοτικών εκλογών.
  1. Είναι ανεξάρτητος, ακομμάτιστος, ακηδεμόνευτος, μακριά από κόμματα και κυκλώματα, δίχως υπαλληλική σχέση με επιχειρηματικά συμφέροντα.
  2. Εχει πλήρες επεξεργασμένο εφαρμόσιμο και κοστολογημένο Πρόγραμμα που όλοι τον επαινούν. Και εν τέλει με βάση αυτό θα επιτευχθεί Προγραμματική Συμφωνία στον Β Γύρο των δημοτικών εκλογών. Οι γνώσεις του είναι τεράστιες και έχει πρακτικό πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης δίχως εγωισμούς.
  3. Ο σοβαρός κόσμος της αγοράς είναι με τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο, επειδή σε αυτόν βρήκε καλοσχεδιασμένη αναπτυξιακή λογική. Όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι συμφωνούν με το δημοτικό συμβόλαιο Συμπόρευσης που έχει καταθέσει.
  4. Είναι απλός, προσιτός συζητήσιμος και ακούει προσεκτικά τις υποδείξεις των συμπολιτών. Είναι ο Δήμαρχος της διπλανής πόρτας πάντα καλοδεκτικός, μαχητικός και δραστήριος.
  5. Είναι έντιμος, ειλικρινής και ταπεινός, είναι απλά μονοπρόσωπος. Έχει το θάρρος της γνώμης του και τηρεί τον λόγο του.
  6. Εχει ένα άφθαρτο νεανικό κατά βάση και αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, από ανθρώπους της καθημερινής ζωής και της γνώσης, δεν συμπεριλαμβάνει τα παλιά υλικά με τις ξεπερασμένες νοοτροπίες και την αποτυχημένη αυτοδιοικητική θητεία.
  7. Είναι ο μόνος και ο πρώτος που σήκωσε ανάστημα απέναντι στην χαμένη για την Πάτρα 5ετία Πελετίδη. Εχει δουλέψει σκληρά, επί 1,5 χρόνο και έχει διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα επικοινωνώντας με όλους τους συνδημότες μας, δίνοντάς τους το Πρόγραμμα στο χέρι.

Share the Post