Χρυσανθακόπουλος: Καλή Λαμπρή και της Πάτρας μας Ανάσταση

swdpytszmz5bf6be5d4814e

Ο υποψήφιος Δύημαρχος Πατρέων Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος σε μηνυμά του αναφέρει:

Αγαπητοί συνδημότες καλή Ανάσταση και της Πάτρας μας!

Η ημέρες αυτές, για εμάς τους χριστιανούς είναι ημέρες αγάπης και συγχώρεσης, αλληλεγγύης και συμπόνιας, είναι αναλογισμός των παθών του Χριστού και θυσίας των ματαιοτήτων. Είναι μέρες ταπείνωσης των εγωισμών και χαρμόσυνης επαγγελίας της ανάστασης. Ο συγγενικός και φιλικός μας κύκλος των γνωστών και ο μεγάλος κύκλος των συνανθρώπων ένα μόνο μέλημα έχουν, να λάμψει στα βλέμματα μας η αληθινή κατανόηση και συμπαράσταση στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και η κοινή προσευχή για υγεία και χαρά σε κάθε οικογένεια.

Με απλές διακριτικές ανώνυμες κινήσεις οφείλουμε να εκφράσουμε την ανθρωπιά μας. Από την άλλη πλευρά οι αντίχριστοι που έχουν μια άνευ αρχών και αξιών ατομική ηθική, εγωκεντρική του περιφερόμενου σαρκίου τους ,ας σκύψουν το κεφάλι μπροστά στο μεγαλείο της σταύρωσης του θεανθρώπου.

Οι δε άθεοι ας σεβαστούν απέχοντας κακεντρέχειας τους πιστούς. Οι ψυχές των ανθρώπων έχουν δρόμο σωτηρίας και λύτρωσης την απάρνηση των πρόσκαιρων απολαβών έναντι της αιωνίου γαλήνης. Όσοι είμαστε στα κοινά ας παραδειγματιστούμε από την μεγαλύτερη γιορτή του Ελληνισμού και της Χριστιανοσύνης και όχι να περιφερόμαστε από επιτάφιο σε επιτάφιο για να μας δούν οι «πελάτες» ψηφοφόροι και να πάψει κάθε χριστιανεμπορία συνειδήσεων, που τόσο αμαυρώνει την πνευματικότητα των μυστηρίων.

Με κατάνυξη και συναισθηματικό βίωμα ας πορευθούμε με αγάπη. Καλή Λαμπρή και της Πάτρας μας Ανάσταση!

Share the Post