Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο Αποστόλης Αθανασόπουλος

AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Είμαι ο Αποστόλης Αθανασόπουλος του Νικολάου και κατοικώ από το 1966 στην Παραλία Πατρών. Είμαι παντρεμένος κι έχω 3 παιδιά. Σπούδασα στο Τμήμα Μαθηματικών της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Εργάστηκα για αρκετά χρόνια στον εκπαιδευτικό κλάδο, ως ιδιοκτήτης φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τμήμα Προγραμματισμού & Πωλήσεων στην «CROWN HELLAS CAN».
Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Τοπικός σύμβουλος Παραλίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα Ξανά», αποδεχόμενος την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Τάχθηκα από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του γιατί θεωρώ ότι διαθέτει μεγάλη πείρα στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεπώς πιστεύω ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, έχοντας διατελέσει κατά σειρά:
• Πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Παραλίας
• Αντιπρόεδρος της πρώην Κοινότητας Παραλίας
• Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παραλίας
• Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παραλίας
• Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Παραλίας
• Αντιπρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α. Παραλίας
Είναι αλήθεια ότι από το 2010 η συγχώνευση των μικρότερων δήμων με το πρόγραμμα «Καλλικράτη», έφερε σε δεύτερη μοίρα πολλές από τις ανάγκες των πολιτών της περιοχής μας. Σκοπός μου είναι να αναδείξω τα προβλήματα αυτά και να βοηθήσω στην άμεση επίλυσή τους. Οι πολίτες της Παραλίας με εμπιστεύονταν και στήριζαν πάντα τις προσπάθειές μου και θα ήταν τιμή μου να λάβω εκ νέου την εντολή να σας αντιπροσωπεύσω στο επόμενο Τοπικό συμβούλιο της Δ.Ε. Παραλίας.  

Περιοχή συνημμένων

Share the Post