Υποψήφιος με την παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” είναι ο Απόστολος Καπρούλιας

kaproylias

Υποψήφιος με την παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” είναι ο Απόστολος Καπρούλιας.

Η ανακοίνωση: 

Η ένταξή του στο ψηφοδέλτιό μας, μαζί με τους δεκάδες ακόμη υποψηφίους που έχουμε ανακοινώσει, αλλά και εκείνους που ήδη έχουν ενταχθεί και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθούν, μας δυναμώνει ακόμη περισσότερο σε αυτή τη μάχη που θα είναι νικηφόρα για την Πάτρα και μόνο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΠΡΟΥΛΙΑΣ
Ο Απόστολος Καπρούλιας είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας και πτυχιούχος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το έτος 2007 κρίθηκε Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και το 2017 Διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα». Επί εικοσαετία, είναι συνεργάτης του Καθηγητού του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστου Τερέζη, ο οποίος επόπτευσε και την Μεταδιδακτορική έρευνά του. Σήμερα, ο Α. Καπρούλιας είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΜΠΣ «Διοίκηση Εκπαίδευσης» στο ΑΤΕΙ Πατρών.
Ο Απόστολος Καπρούλιας εργάζεται ως Φιλόλογος στην Β/θμια Εκπαίδευση και, παράλληλα, είναι Καθηγητής (ΣΕΠ) στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργασθεί ως Φιλόλογος -για μία οκταετία περίπου- και στην Ιδιωτική Εκπαίδευση.
Η συνδικαλιστική δράση του Α. Καπρούλια εκκινεί ήδη από το Γυμνάσιο, ως Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του 16ου Γυμνασίου και, ακολούθως, ως Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του Κλασικού Λυκείου Πατρών. Συμμετείχε ενεργά στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Θεολογικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών, ενώ διετέλεσε και αναπληρωτής Υπεύθυνος Μαθητικού στην Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ. Για δύο συνεχόμενες θητείες, ήταν Πρόεδρος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Τυπικής Εκπαίδευσης του Ν. Αχαΐας, ενώ τα σχολικά έτη 2016-2017 και 2017-2018 ήταν Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Ζακύνθου. Από το 2017, είναι συνεργάτης της κ. Νίκης Κεραμέως στην Επιτροπή Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Α. Καπρούλιας είναι και εκ των ιδρυτικών στελεχών του Ιδρύματος «Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού Πάτρας», στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου μετέχει από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Share the Post