Υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο η Ευσταθία Ψαριάδη

ΕΥΣΤΑΘΙΑ-ΨΑΡΙΑΔΗ-620×420

Ονομάζομαι Ευσταθία Ψαριάδη και ζω στην Πάτρα πάνω από τρεις δεκαετίες. Είμαι μητέρα 2 παιδιών και στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να ασχολούμαι με δημιουργικά πράγματα και να βρίσκω λύσεις εκεί που υπάρχουν προβλήματα. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα αυτοδιοικητικά, είμαι μια ενεργός πολίτης με οράματα και ανησυχίες για την πόλη μου και ως άνθρωπος που βιώνει την σκληρή καθημερινότητα, θέλω να συμβάλλω βάζοντας ένα λιθαράκι στο μέλλον αυτού του τόπου. Ενός τόπου με μεγάλη ιστορία, πολιτισμική κληρονομιά , φυσική ομορφιά και πολλά άλλα που πρέπει να αναδειχθούν για να υπάρξει ελπίδα και συνέχεια για εμάς και τα παιδιά μας.

Εμπιστεύτηκα να συμπαραταχθώ στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, γιατί πιστεύω ακράδαντα στους ανθρώπους με ήθος και αίσθημα δικαίου.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και επειδή μόνο με αξιοκρατία και εργατικότητα μπορούμε όλοι να έχουμε μια ποιοτικότερη ζωή, επέλεξα να συμμετέχω ως υποψήφια διαμερισματική σύμβουλος κεντρικού διαμερίσματος στην παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά!» με μεγάλη μου χαρά και τιμή.

Share the Post