Το “σπιράλ” και ο Πέτρος Ψωμάς επισκέφτηκαν το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας

gko-52-18-620×371

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς και ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του “σπιράλ” συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας.

Σε μια εποικοδομητική και άκρως ενημερωτική συζήτηση με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννη Ρήγα επιβεβαιώθηκε η ανάγκη νέας επικαιροποιημένης κυκλοφοριακής μελέτης στην πόλη, όπως άλλωστε επισημαίνεται και στο πρόγραμμα του “σπιράλ”.

Παράλληλα, τα μέλη της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ τόνισαν την επιτακτική ανάγκη διόρθωσης των οδοστρωμάτων τόσο για την ασφάλεια, όσο και για την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών στον επιβάτη και αναφέρθηκε το κοινωνικό έργο του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας (δωρεάν μεταφορές ατόμων με αναπηρία, από και προς τα δημοτικά πάρκινγκ).

Συζητήθηκαν επίσης οι δυνατότητες συνεργασίας Δήμου – ΚΤΕΛ με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επιβατών και την αύξηση της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ, τα μέλη του ΔΣ Δ. Θωμάς, Μ. Ρουμελιώτη, Κ. Σιδέρης και Δ. Ρήγας. Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ευαγγελία Βαβαρούτα, Ράνια Μπότσολου, Γιώργος Σιγαλός, Χριστιάννα Σπηλιώτη, Χάρης Παπαχριστόπουλος και Ξένια Τσιτσάρα

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post