Το “σπιράλ” γιόρτασε εναλλακτικά και δημιουργικά την Πρωτομαγιά!

spiral_1sthmay_1

Μύρισε Άνοιξη παραμονή και ανήμερα της Πρωτομαγιάς στο “σπιράλ” με δύο εναλλακτικές και δημιουργικές δράσεις με πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο εκλογικό κέντρο, αποδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος και στον συνάνθρωπο.

Παραμονή Πρωτομαγιάς, οι Πατρινοί που συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο του “σπιράλ” είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την οικιακή κομποστοποίηση, δείχνοντας τον τρόπο για την αειφόρο ανάπτυξη.

Το “σπιράλ” εμπνέεται από τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και από τον κανόνα, που λέει ότι η καθαριότητα στην πόλη είναι αρμοδιότητα του Δήμου και η καθαρή πόλη είναι ευθύνη όλων των δημοτών. Μέλη και υποψήφιοί του έδειξαν στον κόσμο και συμμετείχαν στην διαδικασία δημιουργίας κομπόστ, το οποίο εν συνεχεία χρησιμοποιήθηκε για τη φύτευση φυτών, τα οποία μοιράστηκαν στους πολίτες.  

Ανήμερα της Πρωτομαγιάς το απόγευμα, με πλήθος κόσμου και με πολύ φαντασία, μικροί μεγάλοι  “σπιραλολούλουδα” με πλαστικά καπάκια, δημιουργώντας, όμορφες προσωρινές συνθέσεις.

Στο “σπιράλ” βασιζόμαστε στον άνθρωπο, και την ιδιαίτερη αυτή ευαισθησία μας την δείχνουμε με κάθε τρόπο. Έτσι, με αφορμή τη δράση της Πρωτομαγιάς, το “σπιράλ” θα συνεχίσει να συγκεντρώνει στο εκλογικό του κέντρο έως την ημέρα των εκλογών, 26 Μαΐου, ανακυκλώσιμα πλαστικά καπάκια, με σκοπό την εξαργύρωση τους μέσω της ανακύκλωσης για την απόκτηση αναπηρικού αμαξιδίου για συμπολίτες μας.

σπιράλ | ανοίγεται στην πόλη!

 

Περισσότερα νέα για το “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post