Συγκεντρώσεις και ομιλίες υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Πατρέων

laiki_sysp

Ο Δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Κ. Πελετίδης θα μιλήσει στο Σαραβάλι την Τρίτη 2 Απριλίου,  στο καφενείο «Παρεάκι» στην οδό Αγίου Νικολάου 34  στις 19:00.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι περιοδείες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε γειτονίες της Πάτρας.

Δευτέρα 1 Απριλίου

Ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κορδάς  θα μιλήσει στο καφενείο «Καφέα»,  στο Πετρωτό στην οδό Πατρών Κλάους 74 στις 19:00μμ.

Στα Ζαρουχλέικα στο καφενείο «Αθλητικό Στέκι» στην οδό Ευβοίας 140, στις 19:00μμ, θα γίνει ομιλία από τον Αντιδήμαρχο και υποψήφιος δημοτικό σύμβουλο Π. Μελά.

Την Τρίτη 2 Απριλίου

Στο Κεντρικό Διαμέρισμα στα Προσφυγικά θα περιοδεύσει ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αν. Αθανασόπουλος, με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στο Ανατολικό Διαμέρισμα στο ΚΕΤΧ θα περιοδεύσει ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χ. Κορδάς, με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στο Αρκτικό Διαμέρισμα, στην πλατεία Παναχαϊκής θα περιοδεύσει ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Π. Στάμος, με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στο Κεντρικό Διαμέρισμα στην πλατεία Αγίας Σοφίας θα περιοδεύσει ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Β. Θωμόπουλος, με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Στο Νότιο Διαμέρισμα στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα θα περιοδεύσει ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Π. Μελάς, με κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Αντιδήμαρχος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ. Πελεκούδας θα μιλήσει σε καφενείο στην Θέα στις 19:00.

Share the Post