Συγκεντρώσεις και ομιλίες Κώστα Πελετίδη και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

peletidis-9-620×371

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα μιλήσει την Τρίτη 2 Απριλίου σε συγκέντρωση κατοίκων στο Σαραβάλι,  στο καφενείο «Παρεάκι» στην οδό Αγίου Νικολάου 34  στις 19:00.

Παράλληλα συνεχίζονται οι περιοδείες υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης σε γειτονίες της Πάτρας.

Την Τρίτη 2 Απριλίου, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα περιοδεύσουν στις γειτονιές της πόλης. Στις περιοδείες θα διανείμουν την εφημερίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που περιέχει αναλυτική παρουσίαση των πρωτοβουλιών και των έργων της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στην περιοχή των Προσφυγικών, στο Ανατολικό Διαμέρισμα, στο Αρκτικό Διαμέρισμα (πλατεία Παναχαϊκής), στην περιοχή της  Αγίας Σοφίας, στις εργατικές κατοικίες Ταραμπούρα και στη Θέα.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα περιοδεύσει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περιοδείες των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα πραγματοποιηθούν ακόμη στο Καρναβαλικό Εργαστήρι, στον Πολιτιστικό Οργανισμό, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου και της Κυψέλης.

Share the Post