ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΤΙΝΑ) ΠΑΠΑΓΙΑΒΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

“Μάλλον με γνωρίζεις από το σχολείο, το πανεπιστήμιο, την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., τη γειτονιά μου ή μπορεί να έχουμε συναντηθεί σε κάποιο γήπεδο βόλεϊ. Μπορεί πάλι, αυτές οι γραμμές να αποτελούν την πρώτη μας επαφή.

Γεννήθηκα στη Πάτρα το 1990 και μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια με έντονη πολιτική παράδοση και παρουσία στην πόλη και στον τόπο μας, από τον παππού μου ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΒΗ αλλά και τον πατέρα μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, δεν θα μπορούσα να μην ασπαστώ τις ανησυχίες τους και το ενδιαφέρον τους για την Πόλη μας. Οι πολιτικοί μου προβληματισμοί και ανησυχίες πολλαπλασιάστηκαν όταν μετακόμισα στην Αθήνα για να σπουδάσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιων Αθηνών.

Προερχόμενη από ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ οικογένεια ζούσα την αγωνία των ανθρώπων και ειδικά των νέων, για τη καθημερινότητα και το ΜΕΛΛΟΝ. Η Πάτρα είναι μια Πόλη όμορφη αλλά παραμελημένη. Μοιάζει γερασμένη μπροστά στις καινοτόμες και καθαρές πόλεις της Ευρώπης ενώ η εξέλιξη και η τεχνολογία μας έχει χτυπήσει την πόρτα χρόνια πριν.

Τα βασικά προβλήματα μας, τα σκουπίδια, το νερό, το κυκλοφοριακό δεν πρέπει να έχουν κομματικό χρώμα. Ο Δήμος, λοιπόν, ως τοπική αρχή, πρέπει να είναι ανεξάρτητη από τα κόμματα και το κράτος, και να είναι ικανή να συγκρουστεί αλλά και να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα για το όφελος της πόλης και των δημοτών.

Ζώντας αυτά τα βασικά προβλήματα και άλλα εξίσου σημαντικά για την γενιά μου και για όλους τους πολίτες και έχοντας την όρεξη και τον ενθουσιασμό να προσφέρω και να βοηθήσω, πιστεύοντας ότι οι ΝΕΟΙ πρέπει να πάρουμε τη τύχη στα ΧΕΡΙΑ τους, αποφάσισα να ξεκινήσω την προσπάθεια μου συμμετέχοντας σε αυτές τις εκλογές σαν υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος Πατρών στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΛΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. ΚΩΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ. Με όλο το σεβασμό στους άλλους υποψηφίους Δημάρχους, θεωρώ ότι ο κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ με το ανοικτό πνεύμα συνεργασίας που τον διακρίνει, έχοντας πλαισιωθεί από διακεκριμένους συμπολίτες μας από όλα τα στρώματα της Πατραϊκής κοινωνίας ΜΠΟΡΕΙ να τα καταφέρει.

Απέκτησα εφόδια τη πλήρη γνώση Αγγλικής, Γαλλικής και Ρώσικης γλώσσας. Είμαι άνεργη, παντρεμένη με τον ΑΛΕΞΗ ΣΤΑΘΑ, και έχουμε μια κόρη 15 μηνών. “