Πρόταση για επανίδρυση Αθλητικού Οργανισμού στον Δήμο Πατρέων, από την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

IMG_9825

Στην επανίδρυση-επαναλειτουργία Αθλητικού Οργανισμού στον Δήμο Πατρέων θα προχωρήσει η παράταξη «Πρωτεύουσα Ξανά» υπό τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, στην περίπτωση που ο τελευταίος εκλεγεί Δήμαρχος Πατρέων. Την είδηση έφερε στο προσκήνιο ο παλιός Αντινομάρχης Αθλητισμού (επί των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004), Δημήτρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος είναι και υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γρ. Αλεξόπουλου.

Θυμίζουμε ότι ο παλιός ΟΝΑΠ (Οργανισμός Νεολαίας και Αθλησης) του Δήμου Πατρέων, που είχε ιδρυθεί επί Δημαρχίας Ευάγγελου Φλωράτου (πρώτος πρόεδρος ο Γιώργος Κοντογιάννης) και λειτουργούσε με επιτυχία για πολλά χρόνια (μακροβιότερος πρόεδρος ο Γιάννης Κασίμης) αντικαταστήθηκε από το Τμήμα Αθλητισμού και εν συνεχεία από το σημερινό Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.
«Στην παράταξή μας πιστεύουμε ότι ο Οργανισμός αυτός θα πρέπει να έχει υποστηρικτικό και αναπτυξιακό ρόλο σε σχέση με τις τοπικές Ενώσεις και τα Σωματεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Σπηλιωτόπουλος και πρόσθεσε: «Για εμάς η λειτουργία και η ύπαρξη του Αθλητικού Οργανισμού απαιτεί εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με σύγχρονο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας μακριά από στείρες και παλιές αντιλήψεις, τέτοιο ανθρώπινο δυναμικό υπάρχει αυτή την στιγμή στον Δήμο της Πάτρας, αλλά δυστυχώς παραμένει ανενεργό».

Share the Post