Περιοδεία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη στην Α’ και Γ΄Δ.Ο.Υ. – ΦΩΤΟ

IMG_9834

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην Α’ και Γ’ Δ.Ο.Υ. της Πάτρας, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, συναντήθηκε και συνομίλησε με υπαλλήλους και συναλλασσόμενους των εφοριών και τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες και το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήραμε μέτρα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων. Προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την πόλη, την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Με πολύ λιγότερους εργαζόμενους και λιγότερα χρήματα κατά 60% από το 2010, κρατήσαμε όρθια την πόλη μας. Με τον πατραϊκό λαό μαζί μας, αγωνιστήκαμε, διεκδικήσαμε και πετύχαμε πολλά».

Αναφέρθηκε στις εκλογές και τόνισε: «Σε δυο μήνες, ψηφίζουμε, η εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη. Σας καλούμε σε κοινή προσπάθεια, ενωμένοι ξεπερνώντας προκαταλήψεις να συμπορευτούμε μαζί. Ο πατραϊκός λαός έχει τώρα το λόγο. Μπορεί από την πρώτη Κυριακή, να κλείσει την πόρτα στους εχθρούς του. Να υπερασπιστεί την αλήθεια, την εντιμότητα τη νοικοκυροσύνη, την αξιοπρέπεια την ανθρωπιά. Να επανεκλέξει την Δημοτική Αρχή για να συνεχιστεί το έργο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του λαού της πόλης μας».

Share the Post