Περιοδεία Νίκου Παπαδημάτου σε Ταμπάχανα, Σύνορα, Αγ. Παρασκευή – «Θέλουμε και μπορούμε ν’ αλλάξουμε την εικόνα της Πάτρας μας»

800

Θερμής υποδοχής έτυχε -χθες Τρίτη- από τους συμπολίτες, σε μεγάλη περιοδεία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Πάτρα Ενωμένη».

Ο Νίκος Παπαδημάτος περιόδευσε στα Ταμπάχανα, τα Σύνορα, περπάτησε στην οδό Γερμανού, όπου και συνομίλησε με επαγγελματίες, καταστηματάρχες και πολίτες, ενώ βρέθηκε και στη λαϊκή αγορά της Αγίας Παρασκευής. «Θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου η Πάτρα μας να βρεθεί στην θέση που της αξίζει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος.

Στις συζητήσεις με τους κατοίκους των συνοικιών ο Νίκος Παπαδημάτος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις επισημάνσεις τους για τα κακώς κείμενα στην περιοχή τους, αλλά και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. «Ο Δήμος δεν είναι ούτε κομματικό φέουδο, ούτε εφαλτήριο προσωπικών επιδιώξεων. Έθεσα υποψηφιότητα γιατί θέλω να βοηθήσω την πόλη μου. Για να πετύχουμε όμως πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να πορευτούμε. Να αποκτήσει η Πάτρα δυνατή φωνή που θα ακούγεται στα κέντρα εξουσίας. Και στις διεκδικήσεις μας δεν θα είμαστε υποχωρητικοί, σε κανένα κυβερνώντα», υπογράμμισε με έμφαση ο Νίκος Παπαδημάτος.

Share the Post