Πάτρα: Υποψήφια του Κώστα Πελετίδη η Ασημίνα Ζανιά μετά τον θάνατο του Γιώργου Τζίφα

59780405_1604472763030506_5173256887914725376_n-483×420

Υποψήφια με τον Κώστα Πελετίδη κατεβαίνει η πνευμονολόγος Ασημίνα Ζανιά.

Η ίδια έγραψε: Σήμερα έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος από τα Αραχωβίτικα.Στις εκλογές του Μάη ο οδοντίατρος Γιώργος Τζίφας είχε επιλέξει να σταθεί στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη,για την τοπική κοινότητα των Αραχωβιτίκων.

Μετά τη σημερινή είδηση αποφάσισα να κατέβω υποψήφια στα Αραχωβίτικα.Είχα επιλέξει αν μην ασχοληθώ ενεργά,αλλά αυτό το απροσδόκητο γεγονός με έκανε να αλλάξω αυτήν μου την απόφαση.

Ξέρετε τη δημόσια στήριξή μου εξ αρχής στο πρόσωπο του Κώστα Πελετίδη.Δεν θα μιλήσω για το ήθος και τη βιωτή του ανδρός.Αυτά είναι στοιχεία που τα αποδέχονται ακόμη κι οι αντίπαλοί του.Θα μιλήσω για τον Δήμαρχο που τάραξε τα νερά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έγινε σημείο αναφοράς σε όλη την επικράτεια.

Αυτά τα 4,5 χρόνια αυτή η Δημοτική Αρχή δίνει έναν έντιμο και διαρκή αγώνα που κέντρο του έχει αποκλειστικά τον Άνθρωπο.

Αυτά τα χρόνια είναι που μένω και στο όμορφο αυτό χωριό.

Γεννήθηκα σε θάλασσα και η ζωή με έφερε να ζω πάλι κοντά στη θάλασσα.

Παρ΄ότι δεν είμαι ντόπια οι κάτοικοι με περιέβαλλαν με πολύ αγάπη εξ αρχής.Γι΄αυτό και τους ευχαριστώ από καρδιάς!

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που υπόσχονται ή τάζουν.Τα μεγάλα λόγια μου προκαλούν αποστροφή.

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι όποτε χρειαστείτε τη βοήθεια και τη συνδρομή μου γι΄αυτό το υπέροχο χωριό θα τη δώσω με όλη μου δύναμη,με όλη μου την ψυχή χωρίς διαχωρισμούς ή αποκλεισμούς.

Έτσι έχω επιλέξει να ζω και σε αυτόν το δρόμο να βαδίζω.

Share the Post