Πάτρα: Πρόταση Αλ. Χρυσανθακόπουλου για διεξαγωγή ντιμπέιτ υποψηφίων Δημάρχων

xrysanthak-nea-2

Πρόταση για οργάνωση ντιμπέϊτ υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Πατρέων απευθύνει προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.

Οπως αναφέρει:

«Παρακαλώ να αναλάβετε πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση δημόσιου διαλόγου για τα προβλήματα της Πάτρας, που θα μεταδίδεται ταυτόχρονα από όλα τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής. Διοργανωτής να  είναι οι δημοσιογράφοι της Πάτρας (εφημερίδων, ραδιοφώνων, τηλεοπτικών σταθμών και ιστοσελίδων) με τα θεσμικά τους όργανα.  Σε περίπτωση που κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι αρνηθούν,  να το δηλώσουν δημόσια. Επίσης να αποφευχθούν προσχηματικές αρνήσεις καθώς σύμφωνα με τον νόμο πρέπει να συμμετάσχουν τουλάχιστον τα δύο τρίτα των υποψηφίων. Η συζήτηση να έχει εναλλασσόμενη σειρά τοποθετήσεων και κύκλο ερωτήσεων μεταξύ των υποψηφίων.

Σε ό,τι με αφορά είμαι πανέτοιμος να συνδράμω με προτάσεις ιδέες και διάθεση να υπογράψουμε προγραμματική συμφωνία μετεκλογικής συμπόρευσης για την νέα Δημοτική Αρχή με όσους θεωρούν ότι η Πάτρα πρέπει να μπεί σε αναπτυξιακή τροχιά. Η Πάτρα είναι μέχρι σήμερα μια αδικημένη πόλη από τους αιρετούς της και αυτό ας τελειώσει οριστικά.

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος , μακριά από κάθε κομματική ή επιχειρηματική κηδεμονία, ξεκαθαρίζω ότι δεν θα ακολουθήσω την προκλητική και σπατάλη ατομική  προβολή που έχουν επιλέξει συνυποψήφιοι μου, εμπιστευόμενος την κρίση του Πατραϊκού λαού. Σας περιμένουμε την Κυριακή 12 Μάη 7μμ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην ομιλία μας.»

Share the Post