«Πάτρα: Η δική μας πόλη»: Η ανταπόκριση των πολιτών στις περιοδείες μας, απόδειξη της αποδοχής της παράταξης (ΦΩΤΟ)

ο5

Οι περιοδείες και επαφές του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, όχι απλώς πυκνώνουν, αλλά επιβεβαιώνουν κάθε μέρα και περισσότερο την αίσθηση ευρείας αποδοχής από τους πολίτες στην παράταξη «Πάτρα: Η δική μας πόλη».

Ο Νίκος Τζανάκος μαζί με συνεργάτες και υποψηφίους, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή της Αγυιάς, περπάτησαν στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου, Νοταρά και στην Έλληνος Στρατιώτη, ως μια ομάδα ανθρώπων που τους διακρίνει η ενότητα και η ομοψυχία, αλλά διαθέτουν γνώση, ικανότητα και διάθεση να δουλέψουν για την πόλη που αξίζουμε όλοι. Περιόδευσαν όμως για πολλοστή φορά στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, στην “καρδιά” της αγοράς της πόλης, στις οδούς Κορίνθου, Αγ. Νικολάου, Κανακάρη, Ερμού, πλατεία Καποδίστρια – Μαρκάτου και Καραϊσκάσκη, ενώ επισκέφθηκαν και τη λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

Διένειμαν έντυπο υλικό με τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και των ρεαλιστικών προτάσεων αφενός για την επίλυση ζητημάτων ζωτικής σημασίας, αφετέρου για την εφαρμογή ενός αναπτυξιακού σχεδίου που είναι ικανό να ξαναφέρει την Πάτρα σε ανοδική τροχιά και να την ξαναμετατρέψει σε πόλη ανθρώπινη, αλλά με αληθινή ανάπτυξη και προοπτική για όλους.

Η παράταξη «Πάτρα: Η δική μας πόλη» και ο Νίκος Τζανάκος αποτελούν τη σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή για την πόλη. Η Πάτρα δεν έχει άλλο περιθώριο πειραματισμών που θα οδηγήσουν σε νέες περιπέτειες. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να επαναληφθεί σε βάρος της ένας ακόμα κύκλος μετατροπής της σε λάφυρο στον βωμό μικροπολιτικών ή άλλων συμφερόντων. Εμείς ξέρουμε την πόλη, αγωνιζόμαστε μόνο για την πόλη, απολογούμαστε μόνο στους Πατρινο

Share the Post