Πάτρα: Η Γεωργία Χρυσανθακοπούλου στο πλευρό του Αλέκου

georgia

Ως βαρύ πυροβολικό του συνδυασμού Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη, εμφανίζεται η γιατρός διευθύντρια του ακτινολογικού του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Γεωργία Χρυσανθακοπούλου. Η παρουσία της συνδράμει στον συνδυασμό πολλαπλάσιες δυνάμεις που αθροιστικά ενισχύουν την εκλογή πολλών ακόμη συνυποψηφίων της. Η ηθική δύναμη της παράταξης είναι το βασικό πλεονέκτημα νίκης.

Πυρετώδεις συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την ομιλία του Ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου την Κυριακή 12 Μάη τις 7μμ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Η ενθουσιώδης υποδοχή του στις λαϊκές συνοικίες έχει δημιουργήσει ένα ανατρεπτικό δίπολο στις εκλογές. Από την μία είναι η πλειοψηφική διαταξική συμμαχία των υγειών παραγωγικών δυνάμεων  της πόλης με επαγγελματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, γυναίκες που αγωνιούν για την οικογένεια τους και από την άλλη τα πολυδιασπασμένα μειοψηφικά  κυκλώματα, παρέες , επιχειρηματίες, κομματικές φράξιες, αεριτζήδες και βολεμένοι. Βγήκε και σπαταλιέται προκλητικά  και ασύδοτα το κλεμμένο χρήμα από τα μπαούλα. Εμείς  αφήνουμε το παρελθόν στις ξεπερασμένες νοοτροπίες του. Αφοσιωνόμαστε στην καθημερινότητα του Δημότη. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για να εφαρμοστεί το πλήρες πρόγραμμα μας. Ατενίζουμε το μέλλον αλλάζοντας το παρόν. Η Πάτρα ελπίζει και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες. Σας αγαπούμε και σας εμπιστευόμαστε!

Share the Post