Ο σοβαρός κόσμος της αγοράς είναι με τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο

CACHE_650X650_1_519022

Αφού μόνο από αυτόν οι τοπικοί καταστηματάρχες επαγγελματίες και έμποροι, διάβασαν και άκουσαν ουσιαστικές προτάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας στην Πάτρα. Επίσης η αναμφισβήτητη εντιμότητα του υποψηφίου Δημάρχου έχει εδραιώσει μια στέρεα σχέση εμπιστοσύνης.

Είναι ο μοναδικός που δεν ζήτησε χρήματα, χορηγίες και προεκλογικές ενισχύσεις και δεν έχει ανοικτά γραμμάτια για μετεκλογική εξόφληση. Αυτό το δεδομένο του δίνει τεράστιο ηθικό πλεονέκτημα απέναντι σε αντιπάλους που σπαταλούν φθονερό χρήμα και κάνουν υπερβολικά μεγάλου κόστους προεκλογικό αγώνα.

Επίσης η αμεσότητα και η απλότητα της παρουσίας του τον καθιστά προσιτό, συζητήσιμο και διαλεκτικό στις συνομιλίες του με κάθε συνδημότη. Εκείνο όμως που τον καθιστά κεντρικό πρόσωπο των εξελίξεων είναι το καλοδουλεμένο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει.

Ο σχεδιασμός οικονομικής αναθέρμανσης της αγοράς  είναι το ζητούμενο. Με πρώτο στόχο την επισκεψιμότητα και την δημιουργία κοστολογημένων υποδομών η πρόταση της παράταξης Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη, είναι το αντικείμενο συζήτησης και καθημερινής διαβούλευσης του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου.

Το προτεινόμενο Δημοτικό Συμβόλαιο συμπόρευσης έχει γίνει αποδεκτό από εργαζόμενους και εργοδότες και όλες οι πλευρές συνηγορούν στην κοινή δράση. Δίνουμε τέλος στην χαμένη για την Πάτρα πενταετία Πελετίδη-ΚΚΕ και ψηφίζουμε τον ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο, ακομμάτιστο δικό μας άνθρωπο της διπλανής πόρτας, τον Αλέκο μας.

Share the Post