Ο Πράππας Χρήστος υποψήφιος με την παράταξη ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ της Βασιλικής Ψυχράμη

hnvxfsjtvf4cadc400a2670

Δήλωση Συμπόρευσης

Κατόπιν ώριμης σκέψης και έχοντας επίγνωση των δυσκολιών διοίκησης ενός τόσο μεγάλου δήμου, αποφάσισα έπειτα από συνειδητή απουσία οκτώ χρόνων, με τις όποιες δυνάμεις μου και την όποια εμπειρία μου να βοηθήσω την κ. Βασιλική Ψυχράμη και επικεφαλή του συνδυασμού ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨, πιστεύοντας ότι με την εκλογή της θα γίνει αντιστροφή της καθοδικής πορείας, την οποία έχει πάρει ο τόπος μας.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους, καλώ τις φίλες και τους φίλους να μας εμπιστευτούν.

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Πράππας Χρήστος γεννήθηκε στην Ναύπακτο και μεγάλωσε στις Καμάρες Αιγιαλείας. Κατάγεται από εργατοαγροτική οικογένεια, είναι παντρεμένος με δυο παιδιά και ζει τα τελευταία σαράντα χρόνια στο Διακοπτο.

Εργάστηκε για τριάντα πέντε χρόνια στον ΟΣΕ σαν σταθμάρχης και συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα. Πολλάκις εκλεγμένος συνδικαλιστής στον ΟΣΕ. Επί σειρά ετών και μετά από πρόταση της ομοσπονδίας υπήρξε εκπρόσωπος των εργαζομένων στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Το 1998 ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος. Το 2002 εκλέχτηκε Δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Διακοπτού. Από το 2003 έως το 2004 υπήρξε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Δ. Διακοπτού. Το 2005 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Άρδευσης κτλ στο πρώην Δήμο Διακοπτού. Το 2006 επανεκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο πρώην Δήμο Διακοπτού με την παράταξη της μειοψηφίας. Τέλος από το 2008 έως το 2009 ήταν Αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Δήμου Διακοπτού.

Share the Post