Ο Νίκος Παπαλέξης με το Νίκο Τζανάκο

tzanako-2

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019, με την Παράταξη ‘Πάτρα η δική μας πόλη’ με επικεφαλής το Νίκο Τζανάκο, θα είναι ο Νίκος Παπαλέξης.

Ο Νίκος Παπαλέξης είναι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου. Υπήρξε για 15 χρόνια πρόεδρος Ξενοδόχων Αχαΐας, πρόεδρος της FED HATTA και γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Τουριστικών Γραφείων (HATTA). Την ίδια εποχή λειτουργούσε τη γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα Kalogria Beach και Christina Beach. Έχει υπάρξει Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος καθώς και πρόεδρος της ΕΤΑΑ.      Υπήρξε ιδιοκτήτης τουριστικών γραφείων σε Αθήνα, Κ. Αχαΐα και Κεφαλονιά καθώς και Διευθυντής σε φημισμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας, της Ζυρίχης (HILTON) και του Παρισιού (NIKON και CEASAR PALAS).

Έχει διδάξει Τουριστικά θέματα σε ΚΕΚ καθώς έχει σπουδές στις Οικονομικές επιστήμες και στις Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ενώ έχει πραγματοποιήσει Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελβετία. Συμμετέχει σε πανελλήνιες και διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού.

Μιλά άριστα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά καθώς και Ιταλικά.

Share the Post