Ο Γιώργος Σπαγκούρος εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης Αλεξόπουλου «Πρωτεύουσα ξανά!»- Πετράτος και Κριτσώνης στην ομάδα επικοινωνίας- Ξεκινούν τα briefing

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΓΚΟΥΡΟΣ

Ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα 6 Μαΐου η καθημερινή πρωινή ενημέρωση των ΜΜΕ από την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.

Το πρωινό briefing θα γίνεται καθημερινά στις 10.30 το πρωί (από Δευτέρα έως Παρασκευή) στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου (πλατεία Γεωργίου Α, 18), από τον εκπρόσωπο Τύπου της παράταξης.

Χρέη εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει ο Γιώργος Σπαγκούρος, ενώ την ομάδα επικοινωνίας της παράταξης συγκροτούν επίσης οι Γιάννης Πετράτος και  Πέτρος Κριτσώνης.

 

Ο Γιώργος Σπαγκούρος

 

Ο Γιώργος Σπαγκούρος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1968, είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών με θέμα: Διαχείριση Τεχνικών Έργων από το Ε.Α.Π. Είναι στέλεχος της ΜΟΔ. Α.Ε. και εργάζεται στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Είναι Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ εκλεγμένος από τη Δυτική Ελλάδα και μέλος και Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ν. Αχαΐας

Μέλος του Δ.Σ. της  ΔΕΥΑΠ ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (ΕΑΣ) Α.Ε. (2012-2015).

 

Ο Γιάννης Πετράτος

 

Ο Γιάννης Πετράτος, Γεωπόνος τ.ε. – Αρχιτέκτων Τοπίου, είναι απόφοιτος του 4ου Τεχνικού λυκείου Πάτρας και πτυχιούχος της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του ΑΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα. 

Σήμερα κάνει το μεταπτυχιακό του στην Αρχιτεκτονική τοπίου.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2006 

Έχει διατελέσει πρόεδρος σπουδαστών της σχολής γεωπόνων τ.ε. στο ΑΤΕΙ Ηπείρου. 

Από το 2010 έως το 2013 ήταν αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού συλλόγου Πατρών,

Από το 2011 εκλέγεται μέλος του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου Αχαΐας και από το 2018 έως σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Από το 2015 εκλέγεται στο κεντρικό διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αποφοίτων Τεχνολόγων Γεωπόνων ενώ το

το 2017 ανέλαβε πρόεδρος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, θέση που διατηρεί έως σήμερα

 

Ο Πέτρος Κριτσώνης

Ο Πέτρος Κριτσώνης γεννήθηκε στην Πάτρα το 1974. Δραστηριοποιείται  στον κλάδο του real estate και των κατασκευών από το 1998 με δυο εταιρίες που ειδικεύονται στον σχεδιασμό και υλοποίηση βιοκλιματικών κατασκευών, στην μελέτη και υλοποίηση έργων ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά ανεμογεννήτριες) και τις υπηρεσίες στον χώρο των κτηματομεσιτικών συναλλαγών, ενώ συμμετέχει μετοχικά και είναι μέλος του Δ.Σ. εταιρίας που  ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη ηλεκτρονικών μετρητικών συστημάτων υψηλής ακρίβειας.

Είναι εκ των ιδρυτών και μέλος του executive board του AROMAHUB του πρώτου κόμβου καινοτομίας για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά στην Ελλάδα που εδρεύει στο επιστημονικό πάρκο Πατρών.

Είναι μέλος του πρώτου Ελληνογαλλικού σχηματισμού καινοτομίας MAZINNOV και έχει  συμμετάσχει στην διοργάνωση πανελλήνιων διαγωνισμών προώθησης της καινοτομίας στον Αγροδιατροφικό τομέα σε συνεργασία με την Ολλανδική και Γαλλική Πρεσβεία.

Υπήρξε εκλεγόμενο μέλος στην κεντρική επιτροπή κατά τα  πρώτα χρόνια λειτουργίας του πολιτικού κινήματος «Το Ποτάμι» και περιφερειακός συντονιστής Δυτική Ελλάδος.  

Είναι μέλος  του συλλόγου «Η Πάτρα για τα Παιδιά» με κύριο στόχο τις συνεχείς παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητάς και των υποδομών που αφορούν κυρίως τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Share the Post