Ν. Παπαδημάτος: Όχι στο εδώλιο αιρετοί, αλλά όχι και στην χρησιμοποίηση εργαζομένων για προεκλογικές ανάγκες!

700-1-1

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος αναφέρει:

«Η παράταξή μας, «Πάτρα Ενωμένη», ποτέ δεν θα επικροτήσει πρακτικές όπου αιρετοί βρίσκονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί προχώρησαν σε παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών.

Όπως και στην περίπτωση της επικείμενης δίκης του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που ελπίζουμε και θέλουμε να αθωωθεί.

Ωστόσο, δεν θα επικροτήσουμε και πρακτικές εκμετάλλευσης μιας δικαστικής υπόθεσης για επικοινωνιακούς λόγους και μάλιστα όταν χρησιμοποιούνται εργαζόμενοι! Και εξηγούμαστε:

Δεν μπορεί για να ενισχυθεί το προεκλογικό προφίλ του Κώστα Πελετίδη με συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, να καλούνται εργαζόμενοι ως διαδηλωτές. Η ανακοίνωση πως οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Απριλίου, οπότε και εκδικάζεται η υπόθεση, μετά τις 11.30 το πρωί , προκειμένου να διευκολυνθούν εργαζόμενοι να παραστούν στη δίκη, υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Πέραν του γεγονότος πως αναστατώνονται εκατοντάδες οικογένειες , καθώς δεν θα έχουν που να αφήσουν τα μικρά παιδιά τους, δημιουργείται μείζον ζήτημα για την πρακτική της δημοτικής αρχής. Που ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό καλεί ο Δήμος τους δημοτικούς υπαλλήλους στην συγκέντρωση. Και ποιος αλήθεια δεν θα πάει και θα θελήσει να δουλέψει, όταν την επαύριο θα είναι δακτυλοδεικτούμενος;»

Share the Post