Νταβλούρος Ιωάννης: Η νέα γενιά στον αγώνα της αυτοδιοίκησης

Νταβλούρος Ιωάννης

Ονομάζομαι Νταβλούρος Ιωάννης του Σωτηρίου και κατάγομαι από την Πάτρα. Είμαι 24 ετών και πρόσφατα αποφοίτησα από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το πρώτο έτος δραστηριοποιήθηκα ως ενεργό μέλος της            ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Πάτρας, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχω στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.

Στα πλαίσια του εθελοντισμού, είμαι μέλος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό καθώς και στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού – «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» ενώ, αυτή την περίοδο παρακολουθώ μαθήματα του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών (Braille).

Με την οικογενειακή μας επιχείρηση (η οποία είναι γνωστός Ραδιοφωνικός Σταθμός), στηρίζουμε τις εθελοντικές δράσεις της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και του Let’sDoItGreece.

Είμαι αναπληρωματικό μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου Πατρών.

Αγαπώ την πόλη που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι, αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που επιλέγην από τον κύριο Παπαδημάτο και τον Συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη» ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και τα προάστιά της!

 

Νταβλούρος Σ. Ιωάννης
Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος
Ανατολικό Διαμέρισμα Πάτρας

Share the Post