Νέοι Υποψήφιοι στην Δημοτική Παράταξη «Ωρα Πατρών»

roros-9-620×371

«Η κρισιμότητα των εκλογών της 26ης Μαΐου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αμέτοχο», δήλωσε ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα ακόμη έξι Πατρινών, οι οποίοι συμμετέχουν στον κοινό αγώνα για μία Πάτρα ανθρώπινη, φιλική και εξωστρεφή. Έξι πολίτες της διπλανής πόρτας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την πόλη τους και έχουν τη διάθεση να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις για να διασφαλιστεί το παρόν και το μέλλον της Πάτρας.

Αικατερίνη Λυμπεροπούλου: Ενίσχυση των δομών για τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Η Αικατερίνη (Κάτια ) Λυμπεροπούλου που υπηρέτησε τη δημόσια διοίκηση και καταθέτει τις πολύτιμες εμπειρίες της, ανέφερε «αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές με την παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, γιατί προτάσσει τις δημοκρατικές διαδικασίες, μέσα από τις οποίες μπορώ κι εγώ προσωπικά να αγωνιστώ αφενός να δοθούν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας κι αφετέρου, να δημιουργηθούν δομές για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και την ανακούφιση των οικογενειών τους. Επίσης, θεωρώ πως και τα άτομα της τρίτης ηλικίας πρέπει να βρουν διέξοδο και να μην αισθάνονται απομονωμένα»

Μαρία Γιαννακοπούλου: Ο Γιώργος Ρώρος μας αντιπροσωπεύει απόλυτα

Η Μαρία Γιαννακοπούλου επεσήμανε πως «στηρίζω και βρίσκομαι δίπλα στον Γιώργο Ρώρο, γιατί είναι ένας γνήσιος άνθρωπος, ο οποίος μέσα από την πολυετή επαγγελματική του δραστηριότητα και τη συνδικαλιστική του δράση στον Εμπορικό Σύλλογο γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της Πάτρας και έχει αποδείξει ότι μπορεί να εγγυηθεί τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την αντιμετώπισή τους. Ο Γιώργος Ρώρος μας αντιπροσωπεύει απόλυτα και γι’ αυτό τον στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ανδρέας Στελλάτος: Ξέρει να συνθέτει και να ενώνει

Ο επιχειρηματίας, Ανδρέας Στελλάτος δήλωσε πως «βρίσκομαι κι εγώ στο πλευρό του Γιώργου Ρώρου στηρίζοντας τη συλλογική αυτή προσπάθεια. Ο Γιώργος Ρώρος είναι ένας άνθρωπος βαθιά δημοκρατικός που ξέρει να συνθέτει και να ενώνει, ενώ γνωρίζει άριστα όλα τα προβλήματα της πόλης, τα οποία αρκετές φορές έχει αναδείξει προτείνοντας συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπισή τους. Έχει πείρα, όραμα και διάθεση και γι’ αυτό πιστεύω ότι ήλθε η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ»

Πάρης Μπαρδάκης: Όλοι μαζί για να έλθει η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Φοροτεχνικός, λογιστής και ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, Πάρης Μπαρδάκης υποστήριξε «με τον Γιώργο Ρώρο μας συνδέουν κοινοί αγώνες μέσω του συνδικαλιστικού μας οργάνου. Ο Κλεισθένης απαιτεί συνεργασίες και συνέργειες την επόμενη ημέρα, τις οποίες ο Γιώργος Ρώρος και η ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ μπορούν να εγγυηθούν. Απαιτείται όμως η ενεργοποίηση όλων των πολιτών  για έναν Δήμο της ουσιαστικής κοινωνικής συμμετοχής και μία δημοτική Αρχή που θα λειτουργήσει με πνεύμα συνεργασίας και αλληλοσεβασμού»

 

Γιάννης Παππάς: Άνθρωπος της πράξης κι όχι της θεωρίας

Ο Φιλόλογος- συγγραφέας, Γιάννης Παππάς δήλωσε πως «αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, καθώς θεωρώ ότι ο Γιώργος Ρώρος είναι ένας ικανός άνθρωπος, ο οποίος έχει αποδείξει από την πορεία του μέχρι σήμερα ότι γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης και έχει διάθεση να δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο Γιώργος Ρώρος είναι άνθρωπος της πράξης κι όχι της θεωρίας. Αγαπάει τον πολιτισμό, για τον οποίο μάλιστα, η παράταξη κατέθεσε πρόσφατα συγκεκριμένες προτάσεις. Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για ακόμη περισσότερους στηρίζω τον Γιώργο Ρώρο, πιστεύοντας ότι την επόμενη μέρα θα είναι ο ρυθμιστής των εξελίξεων»

Δημήτρης Σακελλαρόπουλος: Η πόλη έχει ανάγκη από αυθεντική διοίκηση

Ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, προπονητής στις Ακαδημίες της Παναχαϊκής επεσήμανε «ο Γιώργος Ρώρος είναι ένας έντιμος, αυθεντικός άνθρωπος, ένας γνήσιος αγωνιστής. Οι απόψεις μας, όπως και οι στόχοι μας και για τον τομέα του αθλητισμού ταυτίζονται, ενώ το σημαντικότερο είναι πως ο Γιώργος Ρώρος έχει την ικανότητα να ακούει και να συνθέτει. Είναι ένας άνθρωπος με ανοικτούς ορίζοντες και ανεξάντλητη διάθεση προσφοράς»

 

Share the Post