Με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά o Χάρης Κοντογιαννάτος: «Χρειάζονται νέα πρόσωπα στην ηγεσία της πόλης»

spiral_psomas_kontogiannatos

«Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του 2019 γίνεται γιατί πρέπει νέα πρόσωπα να πάρουν θέση απέναντι σ’ αυτούς που βρίσκονται στην ηγεσία της Πάτρας τα τελευταία 30 χρόνια» δηλώνει ο Χάρης Κοντογιαννάτος, ιατρικός επισκέπτης και φαρμακευτικός αντιπρόσωπος, με αφορμή τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ” ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

«Συμμετέχω στο “σπιράλ” γιατί ο Πέτρος Ψωμάς είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη να προσφέρει στη πόλη του, είναι πέρα και πάνω από τους κομματικούς υποψηφίους, έχει όραμα για μια νέα Πάτρα» τονίζει.

Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κοντογιαννάτος του Νικολάου, γεννήθηκε  το 1965 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικός σχολής εργοδηγών. (ΣΕΛΕΤΕ) Έχει ολοκληρώσει σπουδές επάνω στην κομμωτική τέχνη με εξιδίκευση στην τεχνική των βαφών στο κεντρο της Wella στη Γερμανία.

Έχει πιστοποιηθεί από το ΕΛΚΕΠΑ στον κύκλο σπουδών επάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένος με την Κατερινα Βογιαντζή, και πατέρας δυο παιδιών, 29 και 25 ετών. Εργάζεται στον χώρο της φαρμακευτικής αγοράς (τμήματα πωλήσεων) εδώ και 24 χρόνια, τόσο σε πολυεθνικές οσο και ελληνικές εταιρίες.

Ειναι εκλεγμένο μέλος και αντιπρόεδρος στο επικουρικό-επαγγελματικό ταμείο των εργαζομένων στον χώρο των φαρμάκων ΤΕΑΥΦΕ και συνδικαλίζεται σε αυτόν τον χώρο εδώ και 20 έτη σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο.

Share the Post