Με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο και η Ιωάννα Γκόλφη

ΓΚΟΛΦΗ ΙΩΑΝΝΑ

Δεν κρύβω ότι παρόλο που δεν ήταν μέσα στις προτεραιότητές μου να πολιτευτώ – προβληματίστηκα πάρα πολύ για το αν θα έπρεπε ή όχι- δέχτηκα με συγκίνηση την πολύ τιμητική πρόταση που μου έγινε να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Ο λόγος που την αποδέχτηκα είναι ότι είμαι από καιρό πεπεισμένη πως ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος στοχεύει στην ανανέωση της Δημοτικής Ζωής της Πάτρας, μέσα από πρόσωπα ΚΑΘΑΡΑ και ΑΦΘΑΡΤΑ. Πρόσωπα Άξια που δεν περιμένουν την κοινωνική καταξίωση ή την επαγγελματική και οικονομική αποκατάσταση μέσα από την πολιτική, πρόσωπα με ικανότητες, με θέσεις, με ιδανικά, με προοδευτικές ιδέες.
Άλλωστε πιστεύω ότι σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο κύριος Αλεξόπουλος θα δώσει την μονή διέξοδο για την Πάτρα μας από το τέλμα που βρίσκεται και ειλικρινά πιστεύω ότι έχω την έμπνευση, τη δύναμη, το ήθος και το πάθος για έναν αγώνα ως την τελική νίκη και δικαίωση. Με επίκεντρο τον άνθρωπο μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο Αύριο.
Ζητάω την ψήφο σας γιατί αισθάνομαι ότι έχω το ήθος να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων, να υψώσω τη φωνή μου και να μ΄ ακούσουν, ώστε μαζί να φτιάξουμε μια κοινωνία και έναν Δήμο που θα πετάξει από πάνω της την Μιζέρια, να χτίσουμε μία Πόλη με ανθρώπους που θα χαμογελούν, θα ελπίζουν , θα προοδεύουν, θα ζουν σε ένα καθαρό περιβάλλον, θα έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται ένα καλύτερο Δήμο, ώστε να μη νιώθουμε αμέτοχοι στους επιτηδείους που λυμαίνονται σήμερα την Πόλη μας.

Share the Post