Με επιτυχία η περιοδεία του Νίκου Τζανάκου στην Ακρωτηρίου

2 (2)

«Το ότι … “Πάτρα δεν είναι μόνο το ιστορικό κέντρο”, όχι μόνο το είπαμε εγκαίρως, αλλά το έχουμε κάνει πράξη εδώ και πολλά χρόνια. Κυρίως, όμως, το γνωρίζουν έμπρακτα οι ίδιοι οι κάτοικοι των συνοικιών! Γι’ αυτό και δεν απαιτούνται, ούτε επικοινωνιακά τεχνάσματα, ούτε ιδιαίτερα τρικ από πλευράς μας. Γεγονός που φάνηκε, άλλωστε, στην πρώτη μαζική περιοδεία υποψηφίων της παράταξης “Πάτρα: Η δική μας πόλη” και του επικεφαλής της Νίκου Τζανάκου, το Σάββατο το πρωί, στην Ακρωτηρίου.

Η προσωπική επαφή με τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής δεν συνοδεύτηκε από επεξηγήσεις, καθώς αποδείχθηκαν περιττές, ως προς την γνώση των προβλημάτων, την διάθεση να επιλυθούν, αλλά και την επάρκεια ικανότητας για να γίνει αυτό.

«Μας ξέρουν και τους ξέρουμε. Δεν πήγαμε τώρα. Στις συνοικίες βρισκόμαστε κάθε μέρα!», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Τζανάκος στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε.

 

Και πρόσθεσε:

 

«Η “Πάτρα: Η δική μας πόλη” αντικατοπτρίζει έναν πολιτικό σχεδιασμό ανάπτυξης που θα εφαρμοστεί ισόρροπα σε όλο το μήκος και πλάτος του μεγάλου Δήμου της Πάτρας. Οι προτεραιότητες μπαίνουν με βάση τις ανάγκες και όχι κριτήρια σκοπιμοτήτων.

 

Το πρόγραμμά μας βάζει τέλος στην υποβάθμιση – εγκατάλειψη συνοικιών και την κατά το δοκούν αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Αναβαθμίζει την κάθε συνοικία ξεχωριστά με βάση τη φυσιογνωμία της και τα δικά της πλεονεκτήματα.

 

Μέσα από διανοίξεις, ολοκλήρωση / απόδοση στους κατοίκους κοινόχρηστων χώρων, βελτίωση του έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος και πολλά άλλα, θα μεταμορφώσουμε κάθε συνοικία σε … χώρο ανάσας και ζωής, για όλους τους Πατρινούς!

 

Στοχεύουμε στην αύξηση επισκεψιμότητας από την μια περιοχή στην άλλη ώστε εκτός των άλλων να ενισχυθεί και η συνοικιακή αγορά η οποία έχει τόσα πολλά να δώσει, αλλά έχει αφεθεί στην τύχη της μέσα από την προκλητικά αδιάφορη στάση των διοικούντων.

 

Στην “Πάτρα: Η δική μας πόλη”, ΞΕΡΟΥΜΕ αλλά και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε ΟΛΗ την Πάτρα, την πόλη που θέλουμε ΟΛΟΙ μας».

 

Share the Post