Η Σταυρούλα Πέτρου-Μπαιλού υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

IMG_0508

Ιδιαίτερη τιμή για μένα αποτέλεσε η πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!».

Υπήρξα κάτοικος Ζαρουχλεϊκων και είμαι κάτοικος Βραχνεϊκων επί 13 έτη. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπαιλό, έχουμε 2 παιδιά και έχω την υποχρέωση να αλλάξω το μέλλον των παιδιών μου αλλά και όλων των παιδιών της Πάτρας, παρέχοντάς τους μια πόλη σύγχρονη, ασφαλής, με ευκαιρίες καριέρας γιατί σύμφωνα με τον Αβραάμ Λίνκολν (Αμερικανός Πρόεδρος) «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με τη ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».

Ασχολούμαι με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βραχνείκων ως πρόεδρος και βιώνοντας από κοντά τα καθημερινά προβλήματα γονέων, μαθητών και καθηγητών αλλά και ως ελεύθερη επαγγελματίας των πολιτών της πόλης μας αποφάσισα να συμμετέχω δυναμικά στα κοινά. Έχοντας εμπιστοσύνη στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο γιατί έχει την γνώση, την εμπειρία, τη θέληση, την αγάπη και την εντιμότητα να φροντίσει αυτή η πόλη να την κάνει «Πρωτεύουσα ξανά!».

Share the Post