Η παράταξη Αλεξόπουλου καταγγέλλει προπαγάνδα του ΚΚΕ ακόμη και μέσα σε αίθουσα με νήπια, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο

E45UUY67U587U67

“Μόλις χθες με ανακοίνωσή  μας κάναμε έκκληση στη Δημοτική Αρχή να σταματήσει να επιδεικνύει αλαζονεία, υπεροψία και ιδιοκτησιακή λογική στο Δήμο της Πάτρας και να σταθεί στο ύψος του ρόλου της” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά!” του υποψήφιου δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Και συνεχίζει η ανακοίνωση: 

“Σήμερα κιόλας, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο της πόλης, του οποίου πρόεδρος είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Πατρέων, μπροστά στα παιδάκια, μέσα στην αίθουσα, αναρτήθηκε ανακοίνωση της παράταξης του ΚΚΕ με την οποία προπαγανδίζει τις θέσεις της.

 Αυτό πάει πολύ!

Καλούμε για μία ακόμα φορά, τον Δήμαρχο που κρύβεται, να αναλογιστεί τη θέση του και την ευθύνη του ως Δημάρχου Πατρέων, να σταματήσει να είναι αλαζόνας και υπερόπτης και να δώσει εντολές ως Δήμαρχος (παρακάμπτοντας τις εντολές του ΚΚΕ), να ξηλωθούν αμέσως όλες αυτές οι ανακοινώσεις και οι αφίσες που προκαλούν τους συμπολίτες μας.

Οι χώροι όπου οι Πατρινοί εμπιστεύονται τα παιδιά τους, δεν μπορεί να αποτελούν πεδία άσκησης προπαγάνδας του ΚΚΕ και όσων αυτό εκφράζει.

Η Πάτρα είναι μία Δημοκρατική πόλη και δεν ανέχεται αυτούς που πίστεψαν τόσο γρήγορα ότι επειδή για 5 χρόνια βρίσκονται στη Δημοτική Αρχή, θα καταλυθεί κάθε έννοια λειτουργίας του Δήμου προς όφελος του πολίτη, κάθε έννοια κοινής λογικής, κάθε έννοια σεβασμού στον Πατρινό.

Η ιδιοκτησιακή λογική της Δημοτικής Αρχής συνοδευόμενη από την υπέρμετρη και εξ αυτού άκρως προκλητική πλέον αλαζονεία της, προκαλεί πλέον τους πάντες και είναι καταδικαστέα”.

Share the Post