Η Δωροθέα Γραμμένου υποψήφια με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

56209444_105666853952316_2258691342114750464_n
Φίλοι μου, με ιδιαίτερη τιμή και πολύ χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά!” του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Αλεξόπουλου.
Όταν ένας άνθρωπος με θέληση, αγωνιστικότητα και όραμα εξέλιξης συναντά έναν άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά,η συνεργασία είναι δεδομένη. Για όσους με γνωρίζουν, ξέρουν οτι δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά πολλά χρόνια σε ένα μεγάλο κομμάτι του δημόσιου τομέα, κάτι το οποίο έκανα πάντα με την ψυχή μου και αποτελεσματικά.
Ήρθε η ώρα να το συνεχίσω από μία άλλη θέση,με διαφορετικό τρόπο,με περισσότερα αποτελέσματα. Δίπλα σε ανθρώπους με κοινές πεποιθήσεις, χωρίς κομματικούς περιορισμούς και “στενές” οπτικές,οι οποίες περιορίζουν επικίνδυνα το έμπρακτο ενδιαφέρον για την πόλη αυτή και εμάς τους πολίτες της. Η Πάτρα μας είναι μια “Ωραία Κοιμωμένη”!! Ωραία μεν.. Κοιμωμένη δε. Ήρθε η στιγμή να ξυπνήσει και να ζήσει στην εποχή της…και ίσως και πιο μπροστά από αυτή.
Πάντα πίστευα ότι η ουσία βρίσκεται στην πράξη. Ευχαριστώ τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο που το διέκρινε αυτό σε μένα και με προσκάλεσε στην ομάδα του και εσάς εκ των προτέρων για τη στήριξή σας. Καλή μας επιτυχία!

 

Share the Post