Η Αθηνά Σουγλέρη έδειξε τον τρόπο για φυσική κομποστοποίηση στο κάλεσμα του σπιράλ για αειφόρο ανάπτυξη

dt2
Γέμισε  από  Πατρινούς πολίτες την Παραμονή  της   Πρωτομαγιάς  το εκλογικό κέντρο του σπιράλ. Με “τέχνη” ,  με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μάθηση, για  γνώση σχετικά με την οικιακή κομποστοποίηση , με  μεγάλη διάθεση συμμετοχής στην σποροφύτευση, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σπιραλ για τον τρόπο , πρός την  αειφόρο  ανάπτυξη. 
Σύμφωνα με την Υποψήφια Δημοτική σύμβουλο του σπιράλ Αθηνά Σουγλέρη Διπλ. Πολ/κο μηχ/κο Περιβαλλοντολογο Εικαστικό  υπεύθυνη  της δράσης, Oλα είναι τέχνη…  Η τέχνη είναι πράξη και καθημερινή υπόθεση.…είναι το ΕΥΖΗΝ….είναι η εναρμόνισή μας με τη φύση ….η αειφόρος ανάπτυξη μέσω της οικιακής κομποστοποίησης  και σποροφύτευσής … ο εξωστρεφής και ανοιχτός τρόπος διοίκησης της πόλης, η  ανοιχτή σπιραλ λογική που υιοθέτησε την ιδέα της,  η συμμετοχή , το ενδιαφέρον για μάθηση  των πολιτών…
Η Αθηνά Σουγλέρη  αφού έδειξε τον τρόπο για φυσική αερόβια οικιακή κομποστοποίηση , που η ίδια εφαρμόζει. Μοίρασε  , γλαστράκια με σπορόφυτα φυτεμένα  σε compost από την ίδια  , ενώ φύτεψε  και άλλα μαζί με  Πατρινούς πολίτες , αποδεικνύοντας ….τελικά ότι όλα ειναι τέχνη….και στέλνοντας ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στο σπιράλ και τον Υπ. Δήμαρχο Πατρών Πέτρο Ψωμά και Συγχαρητήρια στους Πατρινούς πολίτες.

Share the Post