Η Άννα Κονταρίνη υποψήφια με την “”Πρωτεύουσα ξανά!”

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ

Με ιδιαίτερη τιμή δέχθηκα την πρόταση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου να συμπορευτώ μαζί του ως Δημοτικός Σύμβουλος γιατί είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στα κοινά, ακέραιος και οραματιστής και ελπίζω να συμβάλλω και εγώ στη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης τοπικής κοινωνίας.
Δεν είμαι πολιτικός, δεν μ αρέσουν τα πολλά λόγια, άλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!!! Μ αρέσουν τα ΕΡΓΑ. Είμαι άνθρωπος της προσφοράς και έχω όρεξη για δουλειά. Εξάλλου όλοι κρίνονται από τα έργα τους.
Είμαι μητέρα τριών παιδιών και πτυχιούχος των σχολών α) έργων υποδομής και β) Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων. Εργάστηκα σαν καθηγήτρια Σχεδίου στα Δημόσια ΙΕΚ και τώρα ασχολούμαι με τη ζωγραφική, το σχέδιο κλπ σε παιδιά Δημοτικού.
Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά στον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής μου και σε Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία των παιδιών μου. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα τα παιδιά και θεωρώ ότι το μέλλον ανήκει σε αυτά.
Τι πιο ωραίο άλλωστε από το να βλέπεις παιδικά χαμόγελα γεμάτα χαρά και ικανοποίηση. Ως μητέρα πρωτίστως θέλω η πόλη μας να γίνει πρωτεύουσα πολιτισμού, αθλητισμού και ευκαιριών κυρίως για τα νέα παιδιά.
Όλοι μαζί να καταφέρουμε να κάνουμε την πόλη μας «Πρωτεύουσα ξανά!».  

 

Share the Post