Ερύμανθος: Η Μαρία Πίτσου- Ματσάγγα υποψήφια με τον Δ. Καννελόπουλο

CACHE_650X650_1_519175
Μία ακόμη δυνατή υποψηφιότητα, ενός ανθρώπου που έχει την εμπειρία, τη διάθεση και το όραμα να προσφέρει στον τόπο τους, ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Ερυμάνθου, τον Διαμαντή Κανελλόπουλο.
Πρόκειται για τη Μαρία Πίτσου- Ματσάγγα, η οποία κατάγεται από το Σκιαδά Τριταίας. Παιδί μεταναστών μεγάλωσε στη Γερμανία μέχρι και τα 13 της χρόνια, ενώ από εκεί η οικογένειά της βρέθηκε στην Αμερική, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Μarketing και στις Δημόσιες Σχέσεις. Ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης (οικογενειακές επιχειρήσεις), όμως η αγάπη, οι αναμνήσεις και η νοσταλγία για την πατρίδα της, την έφεραν πίσω… στον τόπο που γεννήθηκε.
Σήμερα η ίδια καταξιωμένη επαγγελματικά, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τριών εγγονιών αποφάσισε να καταθέσει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το όραμά της στην κοινή προσπάθεια για έναν Δήμο με δυναμική και προοπτική που θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε όλους τους πολίτες και υποδομές για δημιουργικές δράσεις.
«Η αγάπη μου και η θέληση να προσφέρω με όλες μου δυνάμεις για την ανάδειξη του τόπου μας και τη δημιουργία ενός Δήμου πρότυπου σε όλο τον Νομό με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι υποψήφια με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο, έναν άνθρωπο που τον διακρίνουν, η αξιοπιστία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια. Συστρατεύομαι στην κοινή αυτή προσπάθεια για να κάνουμε όλοι μαζί το όραμά μας πράξη. Με γνώση, εμπειρία και αποφασιστικότητα μπορούμε να χαράξουμε μία ελπιδοφόρα πορεία για τον Δήμο μας, ώστε τα παιδιά και τα εγγόνια μας να έχουν μέλλον στον τόπο τους. Πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας θα μας δώσουν την ευκαιρία για να κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβαση για το καλό και την προκοπή του Δήμου μας», ανέφερε η κ. Πίτσου- Ματσάγγα.

Share the Post