Επίσκεψη του Νίκου Παπαδημάτου στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πάτρας – Δέσμευση για επιτάχυνση των διαδικασιών ανέγερσης του νέου Αστυνομικού μεγάρου

900
Την  ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την  ανέγερση του νέου Αστυνομικού μεγάρου καθώς και την πρόθεσή του να συμβάλλει με κάθε τρόπο σε αυτή την κατεύθυνση, επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος κατά την επίσκεψή του στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πάτρας.

Ο κ. Παπαδημάτος συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της Παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” που προέρχονται από την Ελληνική Αστυνομία και γνωρίζουν άριστα τα θέματα που αφορούν στο Σώμα, συναντήθηκε με την  ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες του Αστυνομικού κτιρίου της οδού Ερμού.

Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ανέγερση του νέου μεγάρου η λειτουργία του οποίου θα αποφορτίσει το κέντρο της Πάτρας, αλλά και για σειρά άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την αστυνόμευση της πόλης.

Ο κ. Παπαδημάτος δεσμεύτηκε εκτός των άλλων και για την δημιουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των αστυνομικών και του πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στο νέο αστυνομικό μέγαρο. Επίσης τόνισε πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ως Δήμαρχος Πατρέων για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ επισήμανε ότι στα πλαίσια της καλύτερης αστυνόμευσης της παραλιακής ζώνης, θα πρέπει να συσταθεί αστυνομική υπηρεσία η οποία θα έχει έδρα σε κτίριο της Ακτής Δυμαίων.

Share the Post