Επίσκεψη Νίκου Τζανάκου και συνεργατών του στο Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα – «Έτσι θέλουμε την Πάτρα: Μονιασμένη και Ανθρώπινη»!

57716553_446367549466364_3014323106211692544_n

Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψή στο Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα και την παράδοση τροφίμων για το Πάσχα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και Επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα: Η δική μας πόλη” κ. Νίκος Τζανάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η σημερινή επίσκεψή μας στο Κωνσταντοπούλειο ίδρυμα δεν αποτελεί μια …τυπική κίνηση της προεκλογικής περιόδου αλλά μια ενέργεια ουσίας που επαναλαμβάνεται χρόνια και αντλείται από την βαθιά ριζωμένη στην καρδιά μας την ηθική υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που προσέφεραν στην κοινωνία μας αλλά και σε εκείνους που έχουν αναλάβει τον ιερό ρόλο της φροντίδας τους.

 

Γι’ αυτό και η επίσκεψή μας στο Κωνσταντοπούλειο Ίδρυμα Ευγηρίας, προσωπικά εμένα και συνεργατών μου, υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης “Πάτρα: Η δική μας πόλη” ήταν κάτι που γέμισε τις ψυχές μας μέσα από τα δώρα που παραδώσαμε και ήταν ό,τι πιο ελάχιστο μπορεί να κάνει κανείς για τους ηλικιωμένους που έχουν πολλούς λόγους, και για να είναι υπερήφανοι, αλλά και για να απολαμβάνουν το χαρούμενο χρώμα της ζωής, που … δεν έχει ηλικία.

 

Εμείς στην “Πάτρα: Η δική μας πόλη” έτσι αντιλαμβανόμαστε μια πόλη, έτσι θέλουμε την Πάτρα: Μονιασμένη και Ανθρώπινη! Πάνω σε αυτή τη βάση κινούμαστε και φτιάξαμε το δικό μας πρόγραμμα. Για μια Πάτρα όπου κανείς δεν θα αισθάνεται μόνος. Όλοι μας, μπορούμε να είμαστε “ένα”».

Share the Post