Επίθεση ΚΚΕ Αχαΐας σε Γρηγόρη Αλεξόπουλο

kke-simaia_6

Όλο με το ΚΚΕ, την αγωνιστική δημοτική αρχή της Πάτρας και το δήμαρχό της έχει να κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αλεξόπουλος, όσο πλησιάζουν οι κάλπες (και η ήττα του).Μόνο που η προπαγάνδα του αυτή «βρίσκει τοίχο», καθώς οι Πατρινοί, αφού, επί δεκαετίες, δοκίμασαν στην πλάτη τους, αρκετούς δημάρχους – φορείς της αντιλαϊκής πολιτικής ΕΕ – κεφαλαίου – Κυβερνήσεων, εδώ και μια πενταετία άλλαξαν σελίδα, με μια δημοτική αρχή και ένα δήμαρχο με πανθομολογούμενη φιλολαϊκή πολιτική και προσφορά.

Ο λαός της Πάτρας δεν είναι «λωτοφάγος»:

Δεν ξέχασε ότι κάποιοι που θέλουν, τώρα, να… σώσουν την Πάτρα, έχουν… σώσει το λαό κι από άλλα πόστα πχ ο εν λόγω υποψήφιος δήμαρχος, είναι, ακόμα, αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας (απ’ τους οργανωτές του κυβερνητικού αναπτυξιακού συνεδρίου), της περιφερειακής αρχής Κατσιφάρα, ήδη κοινού εκλεκτού ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, άρα δοκιμασμένος και… με τη βούλα εκπρόσωπος αντιλαϊκών πολιτικών – και απ’ τους υπεύθυνους για το τέλμα (όπως του προσάπτεται από τους ομοίους του).

Θυμάται πολύ καλά όσους επεφύλαξαν την πιο θερμή υποδοχή στον αμερικανό πρέσβη, καμάρωναν δίπλα του σα γύφτικα σκερπάνια και κατέκριναν τη δημοτική αρχή και το δήμαρχό της, που δεν εννοούν να συμφιλιώνουν το λαό της Πάτρας με τους φονιάδες των λαών, την εμπλοκή της χώρας στα βρώμικα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την μετατροπή της ευρύτερης περιοχής μας σε ορμητήριο επεμβάσεων και στόχο αντιποίνων.

Μπορεί, πλέον, να δει ότι πίσω από τα λόγια περί «αλλαγής της κατάστασης», «εξόδου από τη στασιμότητα και τη μιζέρια» κτλ, κρύβεται ένα πράγμα μόνο: Η απαλλαγή της Πάτρας των λίγων απ’ την «ενοχλητική» δημοτική αρχή και το δήμαρχο που έχουν γραμμή λαϊκής αντιπολίτευσης και εναντιώνονται στα μεγάλα συμφέροντα, έτσι ώστε και ο Δήμος να βάζει γερή πλάτη, εις βάρος του λαού.

Απάντηση μία και μόνη:

Σαρωτική νίκη του λαού, με επανεκλογή του Κώστα Πελετίδη (απ’ τον πρώτο, ακόμα, γύρο).

Διεύρυνση αυτής της νίκης, με υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και στην Περιφέρεια (υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Καραθανασόπουλος) και του ΚΚΕ στην κάλπη των Ευρωεκλογών.

Share the Post