Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Ατμομηχανή της Πάτρας η ενότητα Ρίου

alex-1-620×420
«Η εκδήλωση με θέμα ”Αναπτυξιακές πρακτικές της Πάτρας” απέναντι σε πολυπληθές ακροατήριο, ανέδειξε την πολιτική του συνδυασμού μας απέναντι στους πρώην καποδιστριακούς Δήμους και την ενσωμάτωσή τους στη συνολική αναπτυξιακή λογική της ενιαίας Πάτρας…”».
Με προσωπική του δήλωση ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, χαιρέτισε την ομώνυμη εκδήλωση που έγινε στη Δημοτική Ενότητα του Ρίου, τονίζοντας ότι έχει τεράστια περιθώρια ώστε να συνεισφέρει στην γενικότερη αναπτυξιακή προοπτική της Πάτρας εκμεταλλευόμενοι ως νέα Δημοτική αρχή τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κι αυτής της περιοχής.
Και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν κοντά μας και όσους συνέβαλλαν με την παρουσία τους, τις τοποθετήσεις τους και τις ερωτήσεις τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ελένη Γκέκα, για την άρτια διοργάνωση και παρουσίαση, μιας εκδήλωσης που συνέβαλε ουσιαστικά στο να γίνει κατανοητή η πολιτική του συνδυασμού μας στα αναπτυξιακά θέματα και έδωσε το έναυσμα ώστε να ακολουθήσει μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση. Τέτοιες πρωτοβουλίες φέρνουν την παράταξή μας μπροστά».

Share the Post