Αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά στο Επιμελητήριο Αχαΐας

spiral_epimelitirio

Κοινούς προβληματισμούς για τα θέματα που αφορούν την Πάτρα και άπτονται της συνεργασίας Δημοτικής Αρχής με φορείς της περιοχής  για την προώθησή τους συζήτησαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς με τον Πρόεδρο και με μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ο Πέτρος Ψωμάς τόνισε ότι το “σπιράλ” θα είναι παρόν την επόμενη τετραετία στα δημοτικά τεκτενόμενα της πόλης, υπηρετώντας τη δέσμευση που θα λάβει από τους Πατρινούς ψηφοφόρους και θα επιδιώξει την συνέργεια με τους φορείς της περιοχής, ώστε η πόλη να αποκτήσει αυτό που πραγματικά της αξίζει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας ευχήθηκε η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί με νέες και φρέσκιες ιδέες να βοηθήσει την πόλη να αποκτήσει ταυτότητα.  

Παρόντες στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του “σπιράλ” ήταν επίσης ο Β’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πετράτος, το μέλος του ΔΣ Σαάντ Καραμπέτ και ο διαχειριστής της εταιρείας “Αχαϊκή Επιμελητηριακή Ανάπτυξη” (ΑΧΕΠΑΝ) και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κωστής Κριτσώνης.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευαν τα μέλη του συνδυασμού και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Θάνος Δούρος, Αλέξανδρος Ηλιόπουλος, Ανδρέας Κοσμάτος, Μαρία Μπέλμπα, Άκια Σταμάτη και Ξένια Τσιτσάρα.

Περισσότερα νέα για το “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post