Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Η Πάτρα να πάψει να είναι γουβόπολη και δασομένος αγρός

2-22

Επί 1,5 χρόνο κάνω συνεχώς περιοδείες βαδίζοντας απ άκρου σε άκρο σε όλες τις γειτονιές και τις κοινότητες του μεγάλου μας Δήμου! Η Πάτρα είναι μια παραμελημένη πόλη,  με επικίνδυνες λακούβες πρόχειρα καλυμμένες και σύντομα επανεμφανιζόμενες, ως παγίδες για τα τροχοφόρα οχήματα. Τα πεζοδρόμια όπου υπάρχουν, επειδή στις γειτονιές είναι ανύπαρκτα,  είναι σε άθλια κατάσταση βρώμικα και με σπασμένα πλακάκια. Οι τραυματισμοί είναι συχνοί.

Θέλουμε να αλλάξουμε την θλιβερή αυτή πραγματικότητα. Είναι καιρός να γίνουμε μια σύγχρονη πόλη. Το θέαμα στις εγκαταλελειμμένες πλατείες είναι τραγικό! Εμείς θα ασκήσουμε ολοκληρωμένη πολιτική διαχείρισης των χώρων περιπάτου και αναψυχής στις γειτονιές!

Θα επαναφέρουμε το πράσινο σε όλη την Πάτρα. Μόνο μια καλαίσθητη πόλη μπορεί να κρατήσει τουρισμό και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους κατοίκους της.  Ο κ Πελετίδης επι 5 ολόκληρα χρόνια καταδίκασε σε μαρασμό τις συνοικίες της πόλης. Κατέστρεψε με το αντιεπιστημονικό κόψιμο, τα δένδρα όλων των πλατειών. Παραμέλησε τους  περιαστικούς οικισμούς.

Οφείλουμε να απαλλαγούμε από αυτήν την θλιβερή, απαισιόδοξη, στάσιμη και αδιέξοδη κατάσταση. Να αλλάξουμε προσανατολισμό, να αποκτήσουμε αναπτυξιακή στρατηγική με βάση το πρόγραμμα που καταθέσαμε. Να αποφύγουμε τις παγίδες που μας στήνει το σύστημα με τα φθαρμένα και διεφθαρμένα του όργανα. Σας αγαπώ και σας εμπιστεύομαι, με την συνεργασία μας η Πάτρα θα γίνει Διεθνής και σύγχρονη Πόλη.

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος

Share the Post