Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Είμαστε η εγγύηση της αλλαγής στον Δήμο Πατρέων!

xrysanthak-nea-3

Η άνοδος των δυνάμεων μας είναι τόσο μεγάλη, που κάποιοι που θα έρθουν μαζί μας στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών, σπεύδουν από τώρα να δηλώσουν τα σέβη τους. Κάθε μέρα γινόμαστε και πιο δυνατοί στην συνείδηση του πατραϊκού λαού! Πιο ισχυροί και περισσότεροι.

Χιλιάδες συμπολίτες αγωνίζονται μαζί μας για την Νίκη. Για την ενότητα και την αλλαγή πορείας. Μπαίνει τέλος στον στείρο κομματισμό, ορθώνεται τείχος αποτροπής στους εκπροσώπους του κατεστημένου. Ενισχύεται η κοινωνική συμπαράταξη με τον Ανεξάρτητο ακομμάτιστο και ακηδεμόνευτο υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο.

Οι ευθύνες μας είναι τεράστιες. Πρώτον για να ενώσουμε μια διχασμένη από τα κομματικά πάθη κοινωνία με ένα νέο Δημοτικό Συμβόλαιο Τιμής, δεύτερον για να δεσμεύσουμε ετερόκλητες παρατάξεις στο να εφαρμόσουν με Δημόσια Συμφωνία το πληρέστατο Πρόγραμμα μας, τρίτον για να διασφαλίσουμε την Διαφάνεια και την Χρηστή διαχείριση των  χρημάτων των φορολογούμενων Δημοτών, τέταρτον  να  εδραιώσουμε  την τοπική παραγωγική αναπτυξιακή συμμαχία και τις συνέργειες που απαιτούνται, ώστε να γίνει η Πάτρα  Διεθνής και Σύγχρονη Πόλη.

Η υπεροχή των ιδεών και τα ηθικά μας πλεονεκτήματα, ανάγκασαν πολλούς να κρύβονται και να τρέμουν τον δημόσιο διάλογο μαζί μας. Θα αποκαταστήσουμε αυτό το κενό με πλήρη αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Όχι πλέον ως κακέκτυπου αντιγράφου κοινοβουλίου, αλλά ως θεσμού  Άμεσης Δημοκρατίας.

Share the Post