Χαράλαμπος Μπονάνος: Συνάντηση με εκπροσώπους Τύπου

CACHE_650X650_1_521474-620×420
Φιλική συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου είχε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Όλα από την Αρχή», Χαράλαμπος Μπονάνος, στο καφέ “Γέφυρες”.
Η επιλογή του χώρου μόνο τυχαία δεν ήταν για τον Χ. Μπονάνο, ο οποίος θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στήριξης του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας. Στο «καφέ Γέφυρες» εργάζονται άτομα με θέματα ψυχικής υγείας, γεγονός που συμβάλει στην επαγγελματική και κοινωνική επανένταξή τους.
Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είχε την ευκαιρία, παράλληλα με την επαφή που είχε με δημοσιογράφους για τις επικείμενες εκλογές, ενημερώθηκε από την πρόεδρο του ΣΟΨΥ Πάτρας, Χριστίνα Οικονομοπούλου – Μπίκου για την λειτουργία του καφέ “Γέφυρες” με τη μορφή της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης ένταξης ευάλωτων πληθυσμών και την ανάγκη που έχει το πρωτοπόρο εγχείρημα να στηριχθεί από τους φορείς και τους πολίτες.
Ο Χ. Μπονάνος εξέφρασε την στήριξή του στην προσπάθεια του ΣΟΨΥ και τόνισε ότι η λειτουργία του καφέ “Γέφυρες” συμβάλει στην επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, προσφέροντας το δικαίωμα της εργασίας και μεριμνώντας δραστικά για την ψυχοκοινωνική τους αποκατάσταση. Στάθηκε ιδιαίτερα στο ισχυρό μήνυμα της επανένταξης που εκπέμπει η λειτουργία της επιχείρησης και απευθύνει δημόσια την πρόσκληση της κοινωνίας να την στηρίξει.

Share the Post