Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» του Διαμαντή Κανελλόπουλου ο Θεόδωρος Ασημακόπουλος

nzspqagprr5cb024ce85edc

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο” και επικεφαλής τον Διαμαντή Κανελλόπουλο θα είναι ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Ασημακόπουλος. Ο κ. Ασημακόπουλος δήλωσε:

“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Οι επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι πρώτες με το σύστημα της απλής αναλογικής που εγκαθιδρύθηκε με τον «Κλεισθένη», δημιουργούν νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες για τους Δήμους.
Σε αυτή τη νέα, πιο δημοκρατική, εποχή χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας, για να καταφέρει επιτέλους ο Δήμος Ερυμάνθου να αποδεσμευτεί από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος που τον κρατάνε πίσω. Άνθρωποι με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, με θέληση για δουλειά και με όραμα για το μέλλον του Δήμου μας, οφείλουν να βγουν μπροστά και να αναλάβουν την ευθύνη για μία δίκαιη και αποτελεσματική διακυβέρνηση.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόταση του Διαμαντή Κανελλόπουλου να συμμετέχω στον αγώνα που θα δώσει η ανεξάρτητη παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» είναι ιδιαιτέρως τιμητική για εμένα.
Την αποδέχθηκα, καθώς θεωρώ ότι ένας έντιμος και άφθαρτος υποψήφιος, όπως ο Διαμαντής Κανελλόπουλος, μπορεί να είναι ο Δήμαρχος που θα καταφέρει να ενώσει ουσιαστικά όλες τις κοινότητες που απαρτίζουν τον Δήμο Ερυμάνθου, χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς και προς το συμφέρον όλων των δημοτών. Την αποδέχθηκα, επίσης, διότι η παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» χτίστηκε με γνώμονα την ηθική, την αξία και την ικανότητα του κάθε υποψηφίου της, μακριά από λογικές διαπλοκής και ανταλλαγμάτων.

Στόχος μου στην προσπάθεια αυτή είναι να εμπεδωθεί επιτέλους η ενότητα του Δήμου μας και να ξεφύγουμε από τις διαιρετικές λογικές του παρελθόντος. Πρέπει να ακούσουμε με προσοχή και σεβασμό τα προβλήματα των δημοτών, σε όλη την έκταση του Δήμου Ερυμάνθου και να προσφέρουμε λύσεις και όχι δικαιολογίες. Οφείλουμε να εργαστούμε υπεύθυνα, ανοικτά και συναινετικά, ώστε να φτιάξουμε έναν Δήμο- πρότυπο, αποδοτικό και αποτελεσματικό, σύγχρονο και φιλικό προς τον δημότη, πρωτοπόρο και λειτουργικό.

Ζητάω τη στήριξή σας στην παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» και σε εμένα προσωπικά, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα και να αποκτήσουμε την Δημοτική Αρχή που μπορεί να αναδείξει την δυναμική και να υλοποιήσει την προοπτική του Δήμου Ερυμάνθου”.

Share the Post