Ο Δήμαρχος Πατρέων βραβεύτηκε από το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό

3248845

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης παραβρέθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό Αχαΐας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον Δήμαρχο Πατρέων τιμητική πλακέτα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος επεσήμανε: «Αυτή η πλακέτα, η οποία φυσικά δεν ανήκει μόνο στο δικό μου πρόσωπο, ανήκει σε όλους αυτούς οι οποίοι συμβάλλουν για να φτιαχτούν όλα αυτά τα οποία είπε ο πρόεδρος του Σωματείου σας Θωμάς Γκορίλας στην εισήγησή του, δηλαδή στη διοίκηση του Σταθακοπουλείου και στις υπηρεσίες του Δήμου.

Να αναφέρω ότι,  με λόγια δεν φτιάχνεται τίποτα, θέλει πολλή προσπάθεια και συνεργασία. Έχουμε ένα Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου ο Πρόεδρος του ήταν κάθε εβδομάδα στο Δημαρχείο, ενώ πίσω από το Δήμαρχο υπάρχουν εργαζόμενοι, οι οποίοι έκαναν πράξη όλα αυτά που λέγαμε. Τον επόμενο μήνα θα παραδοθεί στους Μαχητές το άλλο κτήριο που ολοκληρώθηκε. Πρόκειται για το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης. Αυτό όμως, δεν πρέπει να είναι θέμα μόνο των γονιών και των παιδιών. Πρέπει  οι κυβερνήσεις να μην θεωρούν κόστος την λειτουργία αυτών των δομών και έξοδο τους εργαζόμενους που πρέπει να δουλεύουν σε αυτές τις δομές. Πρέπει να υπάρχει στήριξη και χρηματοδότηση και όχι να έχουν στο νου τους συνέχεια το κέρδος των λίγων. Με συνεργασία θα έχουμε αποτελέσματα και  θα προχωρήσουμε και σε άλλες ενέργειες που είναι αναγκαίες».

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων βραβεύτηκε από το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό (pics+video)Ο Δήμαρχος Πατρέων βραβεύτηκε από το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό (pics+video)

Share the Post