Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφια στον Ερινεό, η Κατερίνα Μερκούρη

MEΡΚΟΥΡΗ
Από τη νέα Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου  Γούτου, ανακοινώνεται ότι:
Στις Δημοτικές Εκλογές, υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Ερινεού θα είναι η Αικατερίνη-Ευτυχία Μερκούρη του Αριστείδη.
Η κα. Μερκούρη είναι από τις Καμάρες κει εκεί τελείωσε το Λύκειο
Αποφοίτησε (με Λίαν Καλώς) από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων – Τμήμα  Λογιστικής ΤΕΙ Πατρών
Διατηρούσε επί 6 χρόνια Επιχείρηση Ειδών Δώρων- Βιβλιοχαρτοπωλείο στις Καμάρες
Σήμερα συνεχίζει την – επί 32 χρόνια – επιχείρηση του πατέρα της, με αντικείμενο Λογιστικές-Φορολογικές Υπηρεσίες, στις Καμάρες και από το 2018 έχει επιχειρήσει Υποκατάστημα στο Αίγιο (Μητροπόλεως & Ανδρέου Λόντου 1-3).
Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά
Έχει συμμετάσχει στο Συμβούλιο Νεολαίας του τ. Δήμου Ερινεού
Έχει ασχοληθεί διοικητικά με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο  (Αχιλλέας Καμαρών)
Η ίδια, σε δήλωσή της, αναφέρει:
«Με χαρά και εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Γούτου  και της ισχυρής του ομάδας, που αποτελείται από έμπειρους και νέους συνδημότες, δέχθηκα να συμμετάσχω στη συλλογική  προσπάθεια, από πλευράς της Δημοτικής Ενότητας Ερινεού. Με αγάπη για τον τόπο μου και όλη τη Δυτική Αιγιάλεια, ήρθε η ώρα να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις.  Η ισόρροπη ανάπτυξη του ενιαίου  Δήμου Αιγιάλειας είναι ο κοινός μας στόχος.Εύχομαι να μας δοθεί η ευκαιρία να προσφέρουμε».
Ο Χρήστος Γούτος την καλωσορίζει στο Συνδυασμό, λέγοντας:
«Η κα Μερκούρη  είναι μία συνδημότισσα με γνώσεις, μέσα στην αγορά και την τοπική οικονομία. Έχει δε, άπλετη διάθεση προσφοράς. Είναι δραστήρια στα κοινά και θέλει να προσφέρει στην αυριανή μας Δημοτική Αρχή. Από Σήμερα φροντίζουμε, μαζί, για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

Share the Post