O Απ. Κατσιφάρας παρουσίασε τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του στην Αιτωλοακαρνανία

nta-30-1-620×420

Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο απ’ το καλύτερο. Πετύχαμε πολλά, θα πετύχουμε πολλά περισσότερα. Το λέει η διαδρομή μας, το λέει η ευθύνη μας απέναντι στον πολίτη, το λέει η σκληρή δουλειά την οποία ποτέ δεν φοβηθήκαμε». Μ’ αυτή την φράση έκλεισε την ομιλία του στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο, το βράδυ της Τρίτης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, κατά την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα-Δικαίωμα στην Πρόοδο» στην Αιτωλοακαρνανία.

Μετά τον Πύργο –το απόγευμα της Δευτέρας- ο κ. Κατσιφάρας παρουσίασε στο Αγρίνιο τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον συνδυασμό του στην Αιτωλοακαρνανία ενώ ο κύκλος παρουσίασης των υποψηφίων ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τετάρτης (6.30 μ.μ., πολυχώρος Αίγλη, Βέσο Μάρε) στην Πάτρα με την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Αχαΐα.

Κατά την ομιλία του στο Αγρίνιο ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στις βασικές πολιτικές αρχές που διέπουν τον συνδυασμό του αλλά και στην προετοιμασία και εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων για έργα και παρεμβάσεις στην Αιτωλοακαρνανία κατά την επόμενη περίοδο.

Βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Κατσιφάρα:

  • «Εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, στρέψαμε όλο το ενδιαφέρον μας σε έργα που επί πολλά χρόνια παρέμεναν σε εκκρεμότητα. Έργα αναγκαία για την ανάπτυξη του τόπου αλλά και για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Και παράλληλα, με το βλέμμα στην επόμενη περίοδο, διεκδικήσαμε, διασφαλίσαμε και αξιοποιούμε σήμερα πόρους για ένα σύνολο νέων παρεμβάσεων όπως για παράδειγμα η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Μεσολογγίου-Αιτωλικού, όπου με 33 έργα ύψους 48 εκατομμυρίων ευρώ, μια ολόκληρη περιοχή αλλάζει πρόσωπο, θωρακίζεται πλήρως από πλευράς υποδομών, εξελίσσεται σ’ έναν διακριτό τουριστικό και πολιτιστικό πόλο, αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών και την εικόνα των πόλεων, δίνει διεξόδους και νέα πεδία ανάπτυξης στην επιχειρηματικότητα».
  • «Επίσης, η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, ο κόμβος στο Μενίδι, ο νέος αυτοκινητόδρομος έως το Άκτιο, η σύνδεση του Αγρινίου με το Καρπενήσι, η αναβάθμιση του οδικού δικτύου στην δυτική πλευρά και στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας, τα αντιπλημμυρικά έργα, η ανάπλαση της παραλίμνιας ζώνης στην Τριχωνίδα, οι νέες σχολικές μονάδες και η ενίσχυση των νοσοκομείων και των δομών δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας, η έλευση του φυσικού αερίου, είναι έργα που μπαίνουν ή έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης, έργα που δεν ανήκουν όλα στον πυρήνα των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας, ανήκουν όμως στις βασικές προτεραιότητες μας ως πεδία πολιτικής διεκδίκησης και ως καθαροί στόχοι».
  • «Η Δυτική Ελλάδα κάνει βήματα μπροστά. Αξιοποιεί κάθε συγκριτικό της πλεονέκτημα, κλείνει τους λογαριασμούς της με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, λειτουργεί για πρώτη φορά στη βάση ενός σχεδίου στρατηγικής ανάπτυξης και οραματικής προοπτικής. Η Αιτωλοακαρνανία, η Αχαΐα και η Ηλεία είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας. Είναι μέρη της ίδιας εξίσωσης. Είναι απείρως πολλά όσα ενώνουν τις τρεις Περιφερειακές μας Ενότητες και τίποτα επί της ουσίας που να τις διαιρεί. Πάντα μιλούσα και μιλάω για την περιφερειακή συνείδηση. Για την κοινή ταυτότητα. Την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική όσμωση και συνύπαρξη των τριών περιοχών, τον κοινό βηματισμό τους, ως μέρη που αλληλοσυμπληρώνονται, επικοινωνούν και μαζί αναπτύσσονται, σ’ ένα ενιαίο κάδρο συμμετρικής ανάπτυξης».
  • «Ενώνουμε μαζί τους τις δυνάμεις μας, στρατευόμαστε στον ίδιο σκοπό, συναντιόμαστε κάτω από την κοινή στέγη και τις προγραμματικές αρχές μιας παράταξης ελεύθερης, ανεξάρτητης, αυτοδιοικητικής, μακριά από δογματισμούς, έξω από κομματικές κηδεμονίες και πελατειακές αγκυλώσεις».
  • «Ο καθένας από εμάς έχει την πολιτική του ταυτότητα και την ιδεολογική του αναφορά. Έχει την διαδρομή και τα πιστεύω του. Όμως, πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα, υπάρχει ένα χρώμα, ένα κόμμα, ένα σπίτι και ένας προορισμός. Υπάρχει η Δυτική Ελλάδα και οι άνθρωποι της. Όλοι εμείς που θέλουμε, που αγωνιζόμαστε η ζωή, η καθημερινότητα μας να είναι συμβατή με την αξιοπρέπεια, με την δημιουργία, με την ισότητα στις ευκαιρίες και την κοινωνική δικαιοσύνη, με ανοικτούς ορίζοντες για την νεολαία μας, με αλληλεγγύη για τους ασθενέστερους, με δουλειές για τους ανέργους. Έτσι πορευτήκαμε έως τώρα, έτσι θα πορευτούμε και στο εξής. Με συγκρούσεις όταν το απαιτεί το συμφέρον της Περιφέρειας. Με συναινέσεις όταν το απαιτεί το δημόσιο συμφέρον».
  • «Πετύχαμε πολλά στην περίοδο της Κρίσης. Και είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα πετύχουμε πολλά περισσότερα σε συνθήκες που η οικονομία και η κοινωνία μας θα έχουν περισσότερο οξυγόνο και μεγαλύτερη άνεση. Και θα πετύχουμε περισσότερα! Το λέει η διαδρομή μας, το λέει η ευθύνη μας απέναντι στον πολίτη, το λέει η σκληρή δουλειά την οποία ποτέ δεν φοβηθήκαμε. Το λέει η συνείδηση μας που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο απ’ το καλύτερο».

Σάββας Αυγέρης

Ο Σάββας Αυγέρης σπούδασε Δασοπονία και εργάζεται στη Δασική Υπηρεσία ως προϊστάμενος στο Δασονομείο Θέρμου.
Εκλέγεται ανελλιπώς από το 2002 έως σήμερα.

Αρχικά, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος –για δύο θητείες- έως το 2010 και από το 2011 έως σήμερα ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και από το 2014 μέχρι σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Απόστολος Ευθυμίου

Ο Απόστολος Ευθυμίου γεννήθηκε στο Νεοχώρι Οινιάδων και είναι παντρεμένος με 4 παιδιά. Ως αθλητής έχει δύο συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος και στον Παναιτωλικό Αγρινίου.

Υπήρξε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Οινιάδων το 1998, Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Γ. Λύτρα το 2002, Αντιδήμαρχος Οινιάδων το 2007 και Πρόεδρος Εθνικού Σταδίου.

Επίσης για 10 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος ΤΟΕΒ Παραχελωίτιδας και για 8 χρόνια Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.

Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης

Ο Αθανάσιος Καλαβρουζιώτης είναι Διευθυντικό Στέλεχος του Τραπεζικού Ομίλου ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΓΕΝΙΚΗΣ, συνδικαλιστής στον Τραπεζικό χώρο και Συγγραφέας.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χάλκειας – Ναυπακτίας και ήταν επιλαχών Περιφερειακός Σύμβουλος την περίοδο 2014-2019 με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.

Είναι Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.) καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρούζας.

Έφη Καρδάρα

Η Έφη Καρδάρα κατάγεται από το Αυλάκι Βάλτου. Γεννήθηκε το 1983. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στο Αγρίνιο.

Τον Οκτώβριο του 2006 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ινάχου.

Από το 2009 έως το 2011 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Κτηνοτροφίας καθώς και Πρόεδρος του Πνευματικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ινάχου.

Τον Οκτώβριο του 2010 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αμφιλοχίας.

Από το 2011 έως το 2013 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Θεμάτων, Πολιτισμού – Αθλητισμού και Ποιότητας Ζωής.
Διετέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας της ΕΕΤΕΜ.

Από το 2014 έως σήμερα είναι εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας.

Κωνσταντίνα (Τοτό) Κατσαρή – Μαυραγάνη

Η Κωνσταντίνα (Τοτό) Κατσαρή – Μαυραγάνη γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Αγρίνιο. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Κοινωνική Ιατρική-Παιδοψυχιατρική.

Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού από το 1999-2014, ως απλή Δημοτική Σύμβουλος αρχικά και στη συνέχεια ως Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών

Σταθμών, της Δημοτικής Φιλαρμονικής, του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου, της Παπαστρατείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Από το 2005 έως το 2014 θήτευσε αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου και το από το 2007 έως το 2014 Αναπληρωτής Δήμαρχος Αγρινίου.

Τις δύο τελευταίες τετραετίες εξελέγη πρώτη Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου.

Παναγιώτης Κατσούλης

Ο Παναγιώτης Κατσούλης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1963 και είναι Καθηγητής Μαθηματικών και Πληροφορικής.

Έχει διατελέσει Νομαρχιακός Σύμβουλος την περίοδο 2006 – 2010, Αντινομάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου την περίοδο

2011 – 2014 καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος- επικεφαλής παράταξης την περίοδο 2014 – 2019.
Έχει γράψει και εκδώσει πέντε βιβλία.

Είναι Ιδρυτικό μέλος του σωματείου “ΔΙΑΖΩΜΑ”, εθελοντής αιμοδότης, δότης Μυελού των Οστών και καθηγητής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Πολυδεύκης (Τάκης) Κοκκινοβασίλης

Ο Πολυδεύκης Κοκκινοβασίλης είναι εκπαιδευτής Υποψήφιων Οδηγών, ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών και πτυχιούχος Δομικών-Κτιριακών Έργων.
Είναι νυν Περιφερειακός Σύμβουλος.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970 και μεγάλωσε στο Αγρίνιο.
Είναι έγγαμος με τρία παιδιά και προέρχεται από αγροτική οικογένεια.

Το 2014 εκλέχθηκε ως Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα. Στο περιφερειακό συμβούλιο διετέλεσε μέλος των Επιτροπών Αναπτυξιακής και Κοινωνικής Πολιτικής, Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων και λοιπών επιτροπών.

Έχει εκλεγεί δυο φορές μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας και διετέλεσε γραμματέας της για τη διετία 2012-2014.

Κωνσταντίνος Κωταντούλας

Ο Κωνσταντίνος Κωταντούλας  είναι  Οδοντίατρος, Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και Τακτικό Μέλος του Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου Οδοντιάτρων της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

Είναι κάτοικος Ναυπάκτου όπου έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος.

Γιάννης Λύτρας 

Ο Γιάννης Λύτρας είναι Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών & Δικτύων.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (Ο.Δ.Δ.Υ.), μέλος της διοίκησης της Γενικής Εταιρείας Μελετών και Εκμεταλλεύσεων (Γ.Ε.Μ.Ε.) καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος.

Διετέλεσε Αντινομάρχης στον Πρωτογενή και στον Δευτερογενή τομέα, στα εγγειοβελτιωτικά έργα και στην Πολεοδομία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Διετέλεσε πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης και Εργασιακών Θεμάτων της Ε.Ν.Α.Ε., πρόεδρος του Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου, πρόεδρος Εκπαιδευτικών Τ.Ε.Ι., ιδρυτής και πρόεδρος του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Νομού Αιτωλοακαρνανίας και υπεύθυνος του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ζωή Μακρασίμου

Η Ζωή Μακρασίμου γεννήθηκε στη Ματαράγκα του Δήμου Αρακύνθου.

Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός.

Εργάστηκε στον Ιδιωτικό τομέα έως το 1986 και στη συνέχεια ως υπάλληλος στη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου.

Ως φοιτήτρια αγωνίστηκε για την ισότητα των δύο φύλων συμμετέχοντας ενεργά στη Διαπαραταξιακή Φοιτητική Επιτροπή Ισότητας. Συμμετείχε στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ματαράγκας, στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ο.Α.Σ. και υπήρξε πρώην εκπρόσωπος στη Γ.Σ.Ε.Ε.

Διαμένει στο Αγρίνιο και είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Παναγιώτης Μανδέλλος

Ο Μανδέλλος Παναγιώτης, γεννήθηκε στη Ν. Αβώρανη Αγρινίου και είναι Γεωπόνος.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Διατηρεί γραφείο εκπόνησης Γεωργοοικονομικών Μελετών και παροχής Συμβουλευτικών  Υπηρεσιών  στον  Γεωργικό  τομέα.

Είναι μέλος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Γεωπόνων Αιτ/νιας, καθώς επίσης και Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Αιτ/νιας.

Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νιας.

Παναγιώτης Μιχαλάτος

Ο Μιχαλάτος Παναγιώτης  γεννήθηκε το 1960 στη Λευκάδα, είναι έγγαμος, έχει 4 παιδιά και είναι κάτοικος της Νέας Καμαρίνας Βόνιτσας του δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Το 1977 διορίστηκε μόνιμος υπάλληλος στην Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων (ΥΕΒ) Αγρινίου όπου παρέμεινε έως το 1987. Το ίδιο έτος παραιτήθηκε και έκτοτε

δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ιδιότητα του Εμπειροτέχνη Τεχνικών Έργων.

Η ενασχόλησή  του με την πολιτική ξεκινά από τα μαθητικά χρόνια χαρακτηριζόμενος ως ανένταχτος αριστερός.

Το 1989 εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ, το 1990 διετέλεσε σύνεδρος στο Β΄ Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, μέλος επαρχιακού γραφείου και για πολλά χρόνια μέλος Συντονιστικών Επιτροπών της οργάνωσης Βόνιτσας.

Το 2012 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Αγώνα Κοινωνικής Συμφωνίας Αιτ/νίας και έναν χρόνο μετά, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της οργάνωσης μελών Βόνιτσας.

Νικόλαος Μπαλαμπάνης

Ο Νικόλαος Μπαλαμπάνης είναι Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Κατέχει τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Επίσης είναι Μέλος του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου –Αιτωλικού.

Είναι Αρχιτέκτων Ναυπηγός Μηχανικός ΕΜΠ – Μaster of Science, και Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ – Μaster of Science.

Μαρία Πολυγένη

Η Μαρία Πολυγένη είναι νοσηλεύτρια, και εργάζεται στο Πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” Δήμου Ναυπακτίας.

Επίσης είναι Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων “Βοήθεια στο Σπίτι”, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ναυπακτίας και στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Είναι ενεργό μέλος της Τοπικής Οργάνωσης Ναυπακτίας του Κινήματος Αλλαγής.

Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη 

Η Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη  γεννήθηκε στην Νεάπολη Αγρινίου, είναι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Είναι Οικονομολόγος, Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου , με Μεταπτυχιακό τίτλο στην Τραπεζική, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς.

Εκλέγεται από το 1998, αρχικά στον  Δήμο Νεάπολης επί τρείς τετραετίες, στον οποίο διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τις δύο τελευταίες τετραετίες στον Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ε.Δ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας από το 2002 έως το 2010 και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Αθηνά Σταμούλη

Η Αθηνά Σταμούλη  γεννήθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Ανοιξιάτικου του Δήμου Αμφιλοχίας και κατοικεί στο Αγρίνιο.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Πατρών και κάτοχος Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση.

Εργάζεται ως προϊσταμένη του τμήματος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αγρινίου.

Βασίλης Σώζος

Ο Βασίλης Σώζος γεννήθηκε το 1979 και κατοικεί στην Βόνιτσα. Είναι διπλωματούχος των Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Αναπτύσσει επιχειρηματική δράση, τα τελευταία 20 χρόνια, και στηρίζει το πεδίο της εστίασης, του τουρισμού και τον πρωτογενή τομέ

Είναι διευθύνων σύμβουλος της Κυπριακής εταιρίας Gladio holdings  που δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Αντώνιος Φράγκος

Ο Αντώνιος Φράγκος γεννήθηκε το 1977 στη Ναύπακτο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του DeMontfort University στο Λέστερ στην Αγγλία.

Το 1999 έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλασκόβη και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο Μάστερ στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο των Εμπορικών Συναλλαγών.

Από το 2000 έως το 2004 εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Βασικά καθήκοντα του ήταν η παρακολούθηση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος, της Δημόσιας Υγείας και Προστασίας των Καταναλωτών και της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Αναφορών στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο.

Από το 2006 είναι Δικηγόρος στη Ναύπακτο. Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου και από το 2017 είναι Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας.

Γεώργιος  Χριστόπουλος

Ο Γεώργιος Χριστόπουλος γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί και εργάζεται στο Δήμο Θέρμου. Υπηρέτησε ως δάσκαλος σε πολλά Σχολεία της Ορεινής Τριχωνίδας και από το 2011 μέχρι σήμερα ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Θέρμου.

Συμμετέχει αρκετά χρόνια σε Επιτροπές, Συλλόγους και φορείς με σκοπό την ανάπτυξη, ανάδειξη και προβολή του τόπου του.

Share the Post