10 υποψήφιους τοπικούς συμβούλους ανακοίνωσε η παράταξη Πρωτεύουσα Ξανά

IMG_0485

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Με το Γρηγόρη Αλεξόπουλο μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία που πηγάζει από τον αμοιβαίο σεβασμό και την άψογη συνεργασία, γι αυτό και η πρότασή του να συμμετάσχω στην πολυσυλλεκτική παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» με βρήκε σύμφωνο. Συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές σαν Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Ελικίστρας.

Γεννήθηκα στο Πουρναρόκαστρο όπου και κατοικώ και είμαι μέλος πολύτεκνης, αγροτικής οικογένειας. Είμαι βιοπαλαιστής, ελεύθερος επαγγελματίας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά το 2010 που ήμουν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Ταμίας εκπολιτιστικού Συλλόγου Πουρναροκάστρου. Και από το 2014 έως και σήμερα είμαι πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελικίστρας.

Η απόφασή μου να συμμετέχω ενεργά στα κοινά πηγάζει από την επιθυμία μου να συνεργαστώ με έναν ικανό υποψήφιο δήμαρχο, όπως είναι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος προκειμένου να εργαστώ για τη λύση των προβλημάτων του τόπου μου, έτσι ώστε οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ελικίστρας να αισθάνονται ισότιμοι με όλους τους υπόλοιπους κάτοικους του Δήμου μας.

ΦΡΟΥΝΤΖΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Ονομάζομαι Φρούντζου Πολυξένη. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και πιο συγκεκριμένα εργάζομαι στον τομέα της εμπορίας ειδών ένδυσης. Είμαι υποψήφια Διαμερισματική Σύμβουλος στο 1ο (Αρκτικό) Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!».

Είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και στην απόφασή μου αυτή συνέβαλε το πρόσωπο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου. Πιστεύω βαθιά ότι ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος με όραμα και προοδευτικές ιδέες και θα συμβάλλει αποφασιστικά από τη θέση του Δημάρχου Πατρέων να γίνει η πόλη που λατρεύω «Πρωτεύουσα ξανά!».

ΣΟΥΓΛΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Είμαι κάτοικος Ελεκίστρας Πατρών και εργάζομαι ως αγρότης και κτηνοτρόφος. Έχω δημιουργήσει οικογένεια και είμαι τρίτεκνος. Παρότι λόγω της φύσης της δουλειάς μου εργάζομαι πολλές ώρες καθημερινά, θεωρώ την ενασχόληση με τα κοινά καθήκον κάθε πολίτη που θέλει να δει τον τόπο του να προοδεύει και τα παιδιά του να έχουν ευοίωνο μέλλον.

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως Τοπικός Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Ελεκίστρας με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Γρηγόρη Αλεξόπουλο, έναν έμπειρο και αξιόπιστο άνθρωπο, με όρεξη για δουλειά και προκοπή.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Η Πάτρα είναι η πόλη που αγαπώ και ζω από μικρή ηλικία. Γεννήθηκα στις Ξενιές Ηλείας. Στην Πάτρα μεγάλωσα, εδώ έμαθα τα πρώτα γράμματα, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο και σχολή σχέδιο μόδας– Μοντελιστ. Εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου. Είμαι μητέρα τριών παιδιών της Κατερίνας του Σπύρου και του Διονύση και γιαγιά τριών έως τώρα εγγονιών. Αυτός ο τόπος με μαγεύει. Αυτόν τον τόπο θέλω να υπηρετήσω. Αποδέχομαι την πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Πατρών Γρηγόρη Αλεξόπουλο να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές τις 26 Μαΐου 2019 με γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά, έχοντας ως στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς της. Θέλοντας να συστηθώ στους συμπολίτες μου, σας γνωρίζω ότι διαμένω στην περιοχή Κυψέλης στο νότιο διαμέρισμα και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στο χώρο της εστίασης.

ΚΑΡΑΒΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονομάζομαι Δημήτρης Καραβιωτης. Είμαι 29 ετών απόφοιτος Λυκείου και εργάζομαι ως Ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι κάτοικος Ελεκιστρας και γόνος πολύτεκνης οικογένειας. Έθεσα υποψηφιότητα με τον κύριο Γρηγόρη Αλεξοπουλο θέλοντας και εγώ να προσφέρω στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μου με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού ως προς την πόλη που έχω μεγαλώσει και κατοικώ. Με την υποψηφιότητά μου αυτή θεωρώ πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

ΚΑΙΑΦΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκα στην Ελικίστρα, είμαι παντρεμένος και έχω δυο παιδιά. Εργάζομαι ως πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Πάτρας. Έχω διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πουρναροκάστρου.

Με το Γρηγόρη Αλεξόπουλο έχουμε συνεργαστεί επί σειρά ετών και μας συνδέουν οι κοινοί στόχοι, η διάθεση για εργασία και το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχουμε αναπτύξει, με έκανε να αποδεχθώ την πρόταση του να συμμετάσχω στην πολυσυλλεκτική παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» και να διεκδικήσω μια θέση στην τοπική κοινότητα Πουρναροκάστρου, με συναίσθημα ευθύνης, μεράκι και προσδοκίες για μια καλύτερη ζωή.

Ιωάννου Καλλιόπη

Με χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη, αποδέχθηκα την πρόσκληση του κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου να μοιραστούμε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που έχουμε για την πόλη που ζούμε, την Πάτρα μας.

Είμαι 20 χρονών, φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, γνωρίζω 2 ξένες γλώσσες αγγλικά – γαλλικά και είμαι πρώην αθλήτρια πολεμικών τεχνών “TAEKWONDO” στον Α.Σ. ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΑΤΡΩΝ κατέχοντας μαύρη ζώνη.

Νοιάζομαι για τους συνανθρώπους μου γι’ αυτό και είμαι εθελοντής αιμοδότης.
Σαν νέος άνθρωπος έχω όνειρα για το μέλλον και πιστεύω ακράδαντα ότι ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε στην ανάπτυξης της πόλης μας. Στους άμεσους στόχους μου είναι η αξιοποίηση και η καθαριότητα της πλατείας και η ανάδειξη της περιοχής όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, τον Αγ. Ιωάννη Πράτσικα.

Στην ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική «Πρωτεύουσα ξανά!», θέλουμε και μπορούμε να επαναφέρουμε την πόλης μας σε τροχιά ακμής και ανάκαμψης, γι αυτό ζητάμε την στήριξή σας.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκα στο Ρωμανό και είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας .Τα τελευταία 15 χρόνια μοιράζω τη ζωή μου ανάμεσα στο Ρωμανό και στα Ζαρουχλέικα. Εργάζομαι από το 2004 ως διάσωσης- πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ Πάτρας.

Προέρχομαι από μια οικογένεια που συμμετείχε στα κοινά. Ο πατέρας μου έχει διατελέσει κοινοτάρχης της Κοινότητας Ελεκίστρας επί 12 χρόνια. Εγώ έχω διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ρωμανού. Αυτή τη στιγμή είμαι αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ρωμανού όπου και ήμουν πρόεδρος επί σειρά ετών.

Με το Γρηγόρη Αλεξόπουλο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουμε αναπτύξει αμοιβαία εμπιστοσύνη και βαθιά φιλία, γι αυτό και δέχθηκα την πρότασή του να συμμετάσχω στην πολυσυλλεκτική παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά», η οποία με γέμισε εκτός από χαρά και ένα συναίσθημα ευθύνης .

Συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές σαν Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Ελεκίστρας και μέσω από την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά» θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συντοπιτών μου.

Γιώτη Λαμπρινή

Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, να συμμετάσχω ως υποψήφια Σύμβουλος τοπικής κοινότητας Παραλίας, στις ερχόμενες εκλογές, με την πολυσυλλεκτική παράταξη “Πρωτεύουσα ξανά!”. Είμαι μητέρα ενός παιδιού και προβληματίζομαι για τον τόπο που μεγαλώνει το παιδί μου και όλα τα παιδιά της περιοχής.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι ένας άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει τον τόπο αποτελεσματικά. Έχει εμπειρία, είναι έντιμος και σοβαρός, συνετός και φερέγγυος. Παρά τον αρχικό δισταγμό μου με έκανε να συστρατευτώ στο πλάι του και να προσφέρω όσο μπορώ για τη βελτίωση της ζωής των συντοπιτών μου.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και έχω προσφέρει κατά καιρούς εθελοντική εργασία σε διάφορους συλλόγους που έχουν σχέση με τα παιδιά.

Αισθάνομαι το βάρος του καθήκοντος και δεσμεύομαι να εργαστώ με αφοσίωση και ζήλο για ένα καλύτερο μέλλον. Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την στήριξή για να κάνουμε την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα ξανά!».

Share the Post